Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 2011-ben lesz Justin Bieber...

2011-ben lesz Justin Bieber koncert Magyarországon?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 21:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Lesz, de addig úgyis kinövöd
2010. nov. 9. 21:24
 2/23 anonim ***** válasza:
Remélem nem..Mert ha igen addig elmek a világmásik felére..xD
2010. nov. 9. 21:28
 3/23 A kérdező kommentje:
fikázzad csk xdxdxd ! egyébk én is gondoltam már rá csk érdekelne h mikor lesz :)
2010. nov. 9. 21:34
 4/23 A kérdező kommentje:
mármint arra h kinövöm arra gondoltam volna és nm arra h a világ másik falére mennék xd
2010. nov. 9. 21:34
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
énis rühellem, de ő arra volt kíváncsi, hogy fellép-e itt, és igen, az európai turnéállomások közt Magyarország is szerepel
2010. nov. 9. 21:36
 6/23 A kérdező kommentje:
legalább ide normális emberek irnak köszi :D :P
2010. nov. 9. 21:42
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

a normàlis emberek azok akik nem divatbol utàlnak valakit, hanem sajàt véleményük van, és azért.. JB-t divat lett utàlni, mert miért ne? hires és gazdag, mi meg magyarok vagyunk akkor sirànkozhatunk mi..?

nah mindegy, aki azért nem birja, mert nem tetszik a zenéJe, ilyen egyszerü (ugyanis a személyiségéröl joformàn semmit nem tudtok :)) az meg nem irkàl ide olyan hülyeséGeket h elmegy a vilàg màsik felére..

eleve hülyeség olyan dologgal foglalkozni amit utàlsz, mert akkor a lelked igencsak megkopott és nincs jobb idötöltésed.. kedves kéRdezö.. minek tetted fel a kérdést ha "utàlod"?minek foglalkozol vele? szànalom -.-.

2010. nov. 10. 12:14
 8/23 anonim ***** válasza:
52%
Fogadok ha Megadethet vagy Metallicat játszanának be az ilyen szaros pl Disney Chanellen ami 1 kommersz szar,akkor youtubeon megugorna a nézetség pár 100 ezer emberrel...Remélem lessz,haverommal fogadtunk:Kikötjük justin gayt 1 fához,elfutunk 1 km re,és aki hamarabb odafut és orbavágja adhat még neki 2 csicskapofont és 1 herénrugást (már ha van neki).
2010. nov. 10. 14:07
 9/23 A kérdező kommentje:
te vagy a szánalmas b a sz o d én szeretem !!!!!!!!!! csk leszarom az emberek véleményét róla mert justint sokan utálják és 1 csomó embernek ez a véleménye róla
2010. nov. 10. 19:49
 10/23 anonim ***** válasza:

Metallicat és a Megadethet nem is lehet egy lapon/napon emlegetni ezzel a szeméttel, mert még felfordul az oldal :D

De lesz ez még így se és lekerül a médiából ez a nyálas kis köcsög gyerek! Meglehet nézni hol van a Zac Efron most, sehol! Ez is ugyanúgy jár majd, mint a többi sztárocska!

2010. nov. 22. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!