Mikor lesz már Lil Wayne koncert Magyarországon?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 01:35
1/11 anonim válasza:
úristen menj a p*csába lil waynnel:D
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kivéve a kedves eslő válaszolónak, akinek bizonyára ez a beszólás volt élete fénypontja. :)
2011. szept. 6. 12:48
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem lesz...
elég sok embernek nincs hallása M.o-on és nem olyan jó zenéket hallgatnak, mint Lil Wayne *.* <3
Pl: első válaszoló aki egy retardált hülye...
Lil Wayne the best *.*
6/11 A kérdező kommentje:
utolsó vlaszoló istenkirály az ízlésed ;D
sok a retardált... de majd jön európába nem? mert szomszédos országba még elmennék...talán. mondjuk nincs kivel, mert mint mondtad it nincs hallásuk az embereknek. -.-
2011. nov. 20. 19:58
7/11 anonim válasza:
Mikor fogjátok fel, hogy ez teljesen egyénfüggő dolog, és senki se lesz azért kevesebb, mert nem azt a zenét szereti amit ti. Most tényleg ennyire hihetetlen büszkék vagytok arra, hogy Lil Wayne-t hallgattok? Tulajdonképpen az én szememben érdektelen amit csinál, de nem foglak elkezdeni szapulni, mert nincs hallásod. Ébredjetek már fel nem vagytok olyan nagy emberek, hogy meghatározzátok azt, hogy mi a jó zene.
8/11 1brunobaba válasza:
nem tudom hogy vagy vele de lil wayne a világ egyik legjobb rapare nem tom neked mijen egy elcseszett halásod van vagy hogy milyen csacsi raty metált vagy selenát halgatsz de ha nem akarod szapulni a rajongokat akkor mi a g*cinek szolsz be ?...csak tisztelge az elött a köcsö elött mert letet valamit az asztalra
és te?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!