Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Edda Művek „Oh azok az...

Az Edda Művek „Oh azok az éjszakák” című dalában ezt hogy csinálták meg?

Figyelt kérdés

Az Edda Művek „Oh azok az éjszakák” című számában az elején a szintetizátor és az első verse közötti gitáros részt hogyan csinálták meg? Hogyan lehet ilyen „sikamlós” hatást elérni egy gitárral (főleg az 1983-as technikai feltételekkel)? Néztem néhány koncertfelvételt is és élőben sem úgy szól, ahogy az album verzión. Nem vagyok zenész, úgyhogy légyszi ne kövezzetek meg, ha hülyeséget kérdezek! :D

Emellett az is érdekelne hogy valahol meg van-e a dal elején a bevezető (még a szintetizátor előtt hallható) gitár dallamnak a tabja? Sajna ezt is kihagyják a koncerteken pedig nekem az egyik kedvenc részem. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

ma 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Mire gondolsz? Faék egyszerű az egész? Effekt pedál is max 2.
ma 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Wah-pedállal, ha arra gondolsz, amire én.
ma 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 Igen, ez lesz az. Köszönöm szépen a választ!
ma 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!