Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ki lehet Pataky...

Szerintetek ki lehet Pataky Attila utódja az Eddában?

Figyelt kérdés

Nekem a fia nem igazán jön be, sokkal inkább elhallgatnék egy Sipos Petit.

[link]

tegnapelőtt 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz senki az utódja. Kb. mint Kóbor János az Omegánál vagy Freddie Mercury a Queen-nél.
tegnapelőtt 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

B#zd meg, a frászt hoztad rám, már azt hittem, hogy meghalt Pataky Attila!

Amúgy senki. Az más dolog, hogy néha 1-1 hangszeres tag cserélődik, de a frontember, P.A. neve már annyira egybeforrt az Eddával, hogy mással már nem lenne ugyanaz, az Omega és a Queen erre szerintem is tökéletes példák! Slamovits István akkori gitárossal közösen P.A. alkotta meg az Edda ma ismert hangzásvilágát, nélküle talán a ritmus is másabb lenne! Vannak ugyan olyan számai az Eddának, amikben Patakyval duettben énekelt Slamovits is (pl. Kölyköd voltam, Érzés), de Slamovits egyrészt csak 2 évvel fiatalabb nála, másrészt P.A.-val ellentétben a keményebb, metálos stílust erőltetné az új számoknál (anno az ellentétes stílusirányzat miatt lett nézeteltérés köztük, ami miatt Slamovits kilépett), tehát Ő sem lenne semmiképp jó választás! Patakyval együtt szerintem az egész Eddának is vége lenne.

tegnapelőtt 23:35
 3/4 csaba811 ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, ha már nem lesz PA akkor nem lesz Edda sem.
tegnap 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
E.T
ma 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!