Szerintetek ki lehet Pataky Attila utódja az Eddában?
B#zd meg, a frászt hoztad rám, már azt hittem, hogy meghalt Pataky Attila!
Amúgy senki. Az más dolog, hogy néha 1-1 hangszeres tag cserélődik, de a frontember, P.A. neve már annyira egybeforrt az Eddával, hogy mással már nem lenne ugyanaz, az Omega és a Queen erre szerintem is tökéletes példák! Slamovits István akkori gitárossal közösen P.A. alkotta meg az Edda ma ismert hangzásvilágát, nélküle talán a ritmus is másabb lenne! Vannak ugyan olyan számai az Eddának, amikben Patakyval duettben énekelt Slamovits is (pl. Kölyköd voltam, Érzés), de Slamovits egyrészt csak 2 évvel fiatalabb nála, másrészt P.A.-val ellentétben a keményebb, metálos stílust erőltetné az új számoknál (anno az ellentétes stílusirányzat miatt lett nézeteltérés köztük, ami miatt Slamovits kilépett), tehát Ő sem lenne semmiképp jó választás! Patakyval együtt szerintem az egész Eddának is vége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!