Mit gondoltok Azahriah legújabb nagylemezéről?
Figyelt kérdés
ápr. 20. 15:40
1/8 anonim válasza:
Nekem tetszett, főleg a Tartarosz és a Mariana árok.
2/8 anonim válasza:
Jobb a hangzás minősége a korábbiakhoz képest. A Tartarosznál a gitár soundja nekem nem jött be, ott még lehetne kicsit javítani... de lehet csak az én fülemnek volt túl dobozos, műanyag hangja.
3/8 anonim válasza:
egy felesleges dologgal több a világon...
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem is tetszett nagyon. A Tartarosz, illetve a Viadal a kedvenc dalaim a lemezről.
5/8 anonim válasza:
A kapu egyszerűen gyönyörű, a többi is jó, de szokatlan a korábbikhoz képest
6/8 anonim válasza:
Még nem döntöttem el melyik a kedvencem róla.
A kaput nagyon vártam, ugye belőle volt egy leake már.
A tartatoszon kiakadtam (jó értelemben) biztos a Rock festre készül a mi Azink :-)
A Mariana árok eleinte furi volt de ahogy hallgattam többször teljesen àtjött és megszerettem nagyon.
Cipoe ugyan így.. első hallásra nem jött át, de utána... megszerettem nagyon.
Aztán a többi is tetszik, hallgatom rendszeresen. (Na meg készülök a Pusira is, hátha addig a dalszövegek is megmaradnak a fejemben, ahogy a többi dal)
8/8 anonim válasza:
Hogy a fszba lehet egy 3#-hoz hasonlót felpontozni? Legalább véleményt fogalmazott volna meg nem csak fröcsögne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!