Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mivel vége a 2024-es évnek,...

Mivel vége a 2024-es évnek, nektek mi a kedvenc kpop dalotok ebből az évből?

Figyelt kérdés

Ha engem is kérdeztek, akkor Super Lady, Smart, Easy, Stuck In The Middle, Heya, Supernova, Forever, Chk Chk Boom, New Woman, Ice Cream, APT, Like That, Imaginary Friend, Number One Girl, Toxic till the end, Two years, Drip, Clik Clak, Billionaire, Love In My Heart, Badvillain. (Lehet valamit kihagytam)

Boldog Új Évet Mindenkinek💖

dec. 31. 10:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Run For Roses, Grab Me, Spot, Girls Never Die, Feel The Pop, Mona Lisa, How Sweet, Boom Boom Bass, Sticky, Igloo, Run Away, Meow, Sad Song, Mantra, Cherish (My Love), Tick-Tack, Viviz - Shhh amiket kihagytam
dec. 31. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Boldog új Évet!

Nagyrészt lányok közül:

Chk Chk Boom, Drip, Like That, Clik Clak, Badvillain, Spot!, Strategy, Forever, Armageddon, Whiplash, Supernova, On My Bike, Up (Karina), Crazy (Lesserafim), Touch, Debut (Katseye), Zoom (Badvillain)

+ XG: Something Ain't right, Howling, IYKYK, Woke Up

És még biztosan sok olyan dal van ami kimaradt. 😅

tegnapelőtt 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Boldog új évet!:)

Szerintem 2024-ben rengeteg jó szám volt.

Abszolút kedvencek: Dash, Armageddon, Accendio, Girls never die, TTYL, UP, Like a flower, Bubblegum

Amiket még nagyon szerettem: HEYA, Pinball, Crazy, Video Game, Virtual Angel, Loop, Demigod, Bam Yang Gang, Sabotage, Nemonemo, Supernatural, See that?, Mantra. (És még 1000 másik:DDD)

tegnap 07:22
 4/4 anonim ***** válasza:
No need - Kardi
tegnap 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!