Mivel vége a 2024-es évnek, nektek mi a kedvenc kpop dalotok ebből az évből?
Ha engem is kérdeztek, akkor Super Lady, Smart, Easy, Stuck In The Middle, Heya, Supernova, Forever, Chk Chk Boom, New Woman, Ice Cream, APT, Like That, Imaginary Friend, Number One Girl, Toxic till the end, Two years, Drip, Clik Clak, Billionaire, Love In My Heart, Badvillain. (Lehet valamit kihagytam)
Boldog Új Évet Mindenkinek💖
Boldog új Évet!
Nagyrészt lányok közül:
Chk Chk Boom, Drip, Like That, Clik Clak, Badvillain, Spot!, Strategy, Forever, Armageddon, Whiplash, Supernova, On My Bike, Up (Karina), Crazy (Lesserafim), Touch, Debut (Katseye), Zoom (Badvillain)
+ XG: Something Ain't right, Howling, IYKYK, Woke Up
És még biztosan sok olyan dal van ami kimaradt. 😅
Boldog új évet!:)
Szerintem 2024-ben rengeteg jó szám volt.
Abszolút kedvencek: Dash, Armageddon, Accendio, Girls never die, TTYL, UP, Like a flower, Bubblegum
Amiket még nagyon szerettem: HEYA, Pinball, Crazy, Video Game, Virtual Angel, Loop, Demigod, Bam Yang Gang, Sabotage, Nemonemo, Supernatural, See that?, Mantra. (És még 1000 másik:DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!