Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lady Gaga gáz? Akkor most ne...

Lady Gaga gáz? Akkor most ne hallgassam?

Figyelt kérdés
Én élvezem a zenéit, de ha gáz, akkor ne hallgassam?

tegnap 22:44
A kérdező szavazást indított:
Hallgasd
Ne hallgasd
13 szavazat
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem tudom hogy hány éves vagy, de lehet önálló véleményed, ízlésed, személyiséged.
tegnap 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Miért lenne gáz?

Ha élvezed a zenéit, akkor hallgasd! Ezt senki ne mondja meg neked, hogy kit hallgass, ezt csak a saját ízlésed szerint döntsd el!

(Én meg folyton Elvis Presley-t hallgatok már egészen tinikorom óta, képzelhetitek, hogy anno az osztálytársaim hogy néztek rám állandóan emiatt, de nem érdekelt, mert nekem tetszik és kész).

Ha neked Lady Gaga, akkor Lady Gaga! Egy embert nehogy már a zenei ízlése alapján ítéljünk meg! :)

tegnap 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Én is szeretem Lady Gagát, nincs ebben semmi szégyellnivaló.
tegnap 23:12
 4/9 anonim válasza:
64%

Szerintem sem gáz, és ha az is, az a lényeg hogy Te szeresd a zenét, amit hallgatsz.

Én pl csomó zenét hallgatok amit mások esetleg "gáznak" mondanak, vagy legtöbb esetben azt se tudják, hogy létezik, és?? Ezek a dalok hozzám szólnak, több éven keresztül társak voltak a bajban, sztem minden zene szép a maga módján, csak van amit egyik ember szeret, van amit másik, nincs mit megítélni a másik zenei ízlésén, ha nem szeretem nem hallgatom, ő se az enyémet

tegnap 23:50
 5/9 anonim válasza:
100%
De, a legtöbben szeretik Lady Gagat
tegnap 23:51
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Normális felnőtt ember nem a zenei ízlésed alapján ítéli meg milyen ember lehet.

Szerintem ha Lada Gaga mint popzenét hallgatsz zeneileg igénytelen vagy. De nem kell foglalkozni velem se senkivel hogy mit gondol.

ma 06:30
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Ki mondta? Szoktál rá hallgatni?
ma 07:35
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

Én nem szeretem Lady Gaga zenéjét, de csak annyira tartom "gáznak", mint az összes többi popsztárt, tizenkettő egy tucat.

Én másféle zenéken élek, olyanokon, amiktől a normális emberek a világból kifutnának. :-D

Viszont fölöslegesen nem kérkedek, nem tolakszok az arcukba vele, és kötekedni sem állok le, ha mások másmilyen zenéket hallgatnak.

Mindenki hallgassa azt, amit szeret, sz@rjuk le, hogy ki mit gondol!

ma 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

A kérdésed gáz, nem Lady Gaga.

Csak az agyhalott libák válogatják a kedvenc előadóikat aszerint, hogy néhány hasonlóan alacsony IQ szintű társa vagy pár segghülye újmédiás újságíró mit gondol.

ma 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!