A Cinema Bizarre tagjai b*zik?
Figyelt kérdés
Mert nagyon gyanúsak, főleg az énekes, de olyan cukik xD2010. nov. 6. 20:59
1/9 anonim válasza:
Életemben most először hallok róluk. Rákerestem google-n.
Ezek nem gyanúsak! Bennem fel se merült h heterók:)
2/9 anonim válasza:
őő, Luminor a volt tag az b*zi. Strify, Kiro és Yu... nos inkább biszexek. Shin meg annyira *-*
nade nem mindegy ha szereted őket? :DD
3/9 A kérdező kommentje:
mondjuk nem veszem figyelembe ha vki ferde hajlamú, ha jó hangja van, meg amúgy se venném. nekem m1, hogy melegecske, vagy nem, tök nemérdekel... pl. Adam Lambertet is imádom, és k*rvaszexii, hogy b*zi :D legjobban azt bírom, amikor koncerteken a basszusgitárosával (Tommy Joe-val) csókolóznak *.* de imádom őket *.* és Cinema Bizarre forewör :D
2010. nov. 6. 23:57
4/9 anonim válasza:
hát forever, forever, azért nem húzták sokéig, két album és feloszlás... xD
Amúgy Yu mondta, h ő nem meleg, Luminor bevallotta, hogy az, a többiek meg csendben hallgatnak. :D
Áhh, de rég hallgattam már őket. :D
Amúgy megnézed akármelyik Visual Kei bandát, mind ilyenek. :D Anyámat ijesztgettem ilyenekkel meg Mansonnal vicces kedvemben anno. XD
5/9 A kérdező kommentje:
xDDD ijesztgetted basszus.. xDD jóötleet :D téll.. múltkor apám bejön a szobámba, és van egy bazi nagy afc poszter a falamon, amin nincs semmi szöveg, (több is van, csak azok a másik falon, és azokon sincs szöveg xD) és ő meg csak így kajak rámondja h anti fitness club. xDD
2010. nov. 7. 00:38
6/9 anonim válasza:
Még a kérdésre: Igen,Luminor az,Yu,meg Romeo heterok,Strify meg Kiro,ők biszexek....
7/9 anonim válasza:
ja,meg Shin(uppsz,kifelejtettem) szerintem ő is hetero....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!