Szerintetek ki a jobb együttes és miért? A Cinema Bizarre
vagy a Tokio Hotel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 21:20
1/8 anonim válasza:
Mindkettő egy semmitérő fos.
2010. máj. 21. 21:26
2/8 anonim válasza:
Kedves első!
Egyáltanál nem egy "semmitérő fos", ahogyan te fogalmazol!
Én mind a 2 együttest nagyon szeretem, jó zenéket játszanak, jó a stílusuk. De ha nagyon választanom kellene, akkor a Cinema Bizarre. :-)
2010. máj. 23. 18:01
3/8 anonim válasza:
Számomra a TH nem szimpatikus és szerintem nem valami tehetségesek, csak a sok tinit tudják beetetni.
Egyébként is az énekes csávó rettentő vékony, engem a hideg ráz tőle. Bár a cuccai néha jók.
A CB dalait szeretem hallgatni bár vállalom, hogy szerintem Strify-nél vannak azért jobb énekesek...
De akkor is kedvelem a személyiségét na meg nekem bejön, szeretem nézni :DD
+ Kiro stílusa is tetszik.
Egyértelműen CB. Érdekes, hogy ők oszlottak fel és hogy amúgy a TH sokkal híresebb...
MOndjuk várjuk ki a végét, kiváncsi vagyok Strify mihez kezd most.
2010. máj. 31. 02:20
4/8 anonim válasza:
Én mind a kettő együttest nagyon szeretem, nem tudok választani közülük, hogy melyik a jobb! :-) (L)
2010. júl. 17. 16:34
5/8 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok. Igen, sajnos feloszlott a Cinema Bizarre, de attól még szeretem őket és remélem, hogy megtalálják a helyüket az életben! ;-)
2010. júl. 17. 16:38
6/8 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő NAGYON JÓ! Igen, tényleg igaz sajnos, hogy feloszlott a CB, de nekik is jó számaik voltak/vannak az biztos. A TH-nak is szeretem a számait, igaz azért kíváncsi vagyok arra, hogy ők vajon meddig fognak az "élen maradni". Remélem, hogy nem fognak feloszlani egyhamar, ha már idáig (is) kibírták! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!