Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zene lehet ez? Dark-ele...

Melyik zene lehet ez? Dark-electro szerű dal Hammond orgonával.

Figyelt kérdés

Egy vidéki Müllerben hallottam a múlt héten.

Az egész elektronikus volt. Nagyon dinamikus, szintetizátoros témával kezdődött, aztán ellenpontként megjelent a Hammond orgonás rész. Még ének is volt benne, de nem emlékszem egy szavára se.

Nagyon meglepődtem, mert nem szoktak ilyen stílusú zenét játszani bevásárlóközpontokban. Főleg nem drogériákban.

Nem adok sok esélyt neki, de valaki felismeri?

dec. 17. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál, néhány lehetséges zeneötlet:

Depeche Mode - Personal Jesus (Remixek) – Sok remixük van, amelyekben dominál az elektronikus hangzás Hammond-szerű szintetizátorral.

Perturbator - Future Club – Ez egy dark-synthwave dal, amely illeszkedhet a leírásba, bár nem tipikusan bevásárlóközponti zene.

Trentemøller - Moan (Remixek) – Az ő zenéje gyakran elektronikus, atmoszférikus, és orgona-szerű szintetizátorokat is használ.

Zoot Woman - Grey Day – Elektronikus hangzás, némi retro-szintetizátor beütéssel.

Carpenter Brut - Turbo Killer – Dark-synth stílus, de lehet, hogy kicsit keményebb, mint amit egy drogériában hallani szokás.

Lehetséges, hogy valamilyen remix változatot hallottál. Érdemes megkérdezni az üzlet személyzetét, vagy használni egy zeneazonosító alkalmazást legközelebb!

dec. 17. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
The Cure esetleg? Dead Can Dance? Ilyesmire gondoltam szólok, post punk vagy darkwave
dec. 17. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha angolul volt:

She wants Revenge, Drab Majesty, Kontravoid, Buzz Kull, vagy a Lebanon Hanover side projectje a Qual?

Vnv Nation esetleg? Talán esetleg Gary Numan?

She Past Away is lehetett, de a török vokálra szerintem tuti emlékeznél.

dec. 21. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!