Mi lehet a probléma a gitár effektemmel? (Electro Harmonix Small Clone)
Figyelt kérdés
Több hónapja van meg, eddig semmi probléma nem volt vele, viszont amikor ma gitározni akartam, amikor bekapcsoltam a Small Clonet, abszolút nem szólt az erősítőm. A piros fény viszont világít rajta, szóval még az sincs, hogy esetleg lemerült, úgyhogy nem tudom, hogy mi lehet a baja.aug. 10. 18:03
1/5 anonim válasza:
A) Nincs táp
B) szar a kábel
C) rosszul kötötted be (velem mar előfordult ilyen :D)
D) elromlott a pedal, ha ujonnan vetted garinak kell lennie…
2/5 anonim válasza:
- Valahol le van tekerve a hangerő / Be van nyomva a mute (akár a gitárodon)
- Rosszul dugtad össze valahol
- Rossz az egyik dugó és/vagy kábel
3/5 A kérdező kommentje:
Az egyik kábelem valóban egy kicsit szarakodik már régóta, ezért pár napja rendeltem is egy újat, de az a furcsa, hogy pl. a torzítómmal viszont ma is ugyanúgy működött az a kábel egy kis megszorongatás után, mint eddig. A kórussal is jó volt eddig. Akkor már kínomban kipróbáltam egy olyan variációt, hogy a rossz kábelt teljesen eltüntettem a képből, és csak a jó kábellel és a patch kábellel kötögettem. Szóval a jó kábelt indítottam a gitárból a kórusba, a kórusból pedig vittem a patch kábelt az erősítőbe. Amíg nem volt benyomva a kórus, addig ugyanúgy rendben megszólalt az erősítőben a gitár hangja, de amint benyomtam, semmi hang.
aug. 10. 20:39
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy nem pont lemerült, de annyira igen, hogy ne bírjon jelet továbbítani?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Valóban az elemből adódott a probléma. Kicseréltem azóta és működik szerencsére :)
aug. 19. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!