Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a legjobb énekesnő magyaror...

Ki a legjobb énekesnő magyarországon?

Figyelt kérdés
Rúzsa Magdi vagy Tóth Andi?

dec. 10. 19:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: Hang alapján, nem dal vagy stílus szerint
dec. 10. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Rúzsa Magdi
dec. 10. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Egyik se a legjobb, de Rúzsa jobb mint Töth.
dec. 10. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Rúzsa Magdi egyértelmű tehetség
dec. 10. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, Magyarország legszebb hangú énekesnőjének anno Lajtai Katit választották, és az Ő hangja máig jobb náluk!
dec. 11. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Jelenleg egyértelműen Rúzsa Magdi.
dec. 16. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

6+

S nemcsak a hangja miatt. Változatosan és egyedien több műfajt is prezentál a dalaihoz akusztikusan, színvonalas hangszereléssel nem ment el elektronikus divatozásba, sok dala műfajok keveredésével rendelkezik, a koncerteken többnyire inkább rock-osabb, így legtöbb dala több változattal is hallható, neki ez működik is. Nagyon-nagyon kevés olyan előadó van, aki így el tudja adni magát és működik több műfaj váltogatása.

dec. 16. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem Gubik Petra vagy Hegedűs Bori. Bár az utóbbi még nem elég híres, de nagyon fiatal még. Mindenféle stílusban annyira szépen énekel, hogy leesik az állam...nekem Rúzsa Magdi már nem olyan,mint anno volt, nagyon elszállt magától, Tóth Andi szintén...ahhoz képest az utóbbi időben zeneileg nem tettek le semmi számomra értékelhetőt. Rúzsa Magdi akkor volt a csúcson szerintem, amikor az Eurovíziós szerepelt a dalával. Azóta ez a nagy stílusváltás nem jött be.
jan. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!