Név alapján minden ismerősöm el tudja helyezni (mikor voltak, milyen műfaj, ilyesmik), a legtöbben néhány számot is ismerünk tőlük, de csak kevesen hallgatják aktívan.
23/N
16L En nagy rajongo vagyok, minden szamukat ismerem(najo, biztos van max egy, vagy ketto amit nem:), minden albumukat imadom, es John Lennon szolo karrierjeert is oda vagyok. Korulottem szerencsere mindenki ismeri oket. Vagyis. Najo. Azt nem mondanam, hogy ismerik oket, de ha megjerdeznem az osz lt tarsam, vagy egy evf.tarsam valoszinuleg azert tudnak, hogy egy regi banda, talan par kiveteles ember tudna par szamot is toluk. De sajnos csak nagyon keves embert ismerek igy az evfolyamos tavlatban, korulottem akik annyira szeretnek mint en. De ez van. Lehet, egyedul vagyok ezekkel. En ilyen idos lelek lehet asszem. Rolling Stonest, Queent, Policeot Janis Joplint es Jimmy Hendrixet hallgatok, Bowiet es Doorst, sot meg a klasszikus zenet is imadom. Korulottem pedig mindenki technon no fel es a mai nagy slagereken. Amugy van par nem rossz, de nem az en izlesem ezek a mai zenek :]
Szoval osszefoglalva. A mai fiatalok nagyjabol tudhatjak kik voltak a Beatles. Nagyjabol tudhatjak, hogy egy zenekar, kb mikori evjaratban. Azt mar kevesebben szerintem, hogy milyen nagy benyomassal voltak a zenetortenelemre meg hogy kik a tagok, de talan a leghiresebb par szamukat azert csak ismeri egy viszonylag jol tajekozott kulturalt tini is. Legalabbis szeretnem en igy hinni :]
De kulonben azert van par ember korulottem a korosztalyomban, akik viszonylag szeretik es hallgatjak oket is. Meg persze igyekszem mutogatni a kedvenc zeneimet a barataimnak is, szoval korulottem egyre tobben hallgatnak ilyen oskovulet zeneket, ez a szemelyes kuldetesem lassan :D
"A név sokaknak ismerős, de a zene már (sajnos) nem annyira, max egy-két szám."
ami egyébként nem feltétlen baj. nayon szeretem a beatles-t, sok örökzöldet leraktak az asztalra, de nagyrészt mégiscsak fiatalok zenéltek fiataloknak. az akkori fiatalok számára teljesen más volt releváns, mint a maiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!