Itthon kpop koncertre milyen korán mennétek?
Figyelt kérdés
Még nem voltam kpop koncerten itthon, de pl láttam már olyat, hogy egy Dzsudló koncertre, amire este 6kor volt kapunyitás és a koncert maga csak 9kor kezdődött, már reggel 8kor sorban álltak (ráadásul hétköznap).
A legtöbb magyar banda amot hallgatok, az nem vmi mainstream szóval általában, ha fél órával a koncert előtt is érkeztem, mindig jó helyem volt a koncerteken. Most viszont nem tudom mi legyen.
Nyilván alló jegyem van a pitbe, de nem elég 3 órával előbb max odamenni? Vagy akkor fix nem fogom látni a színpadot?
Köszi a válaszokat!!
ma 10:29
1/1 anonim válasza:
Soha nem mennék el k-pop koncertre, ha fizetnének se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!