Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik az a zenei videó,...

Melyik az a zenei videó, amelynek csak a képi világára emlékszem?

Figyelt kérdés

Ráadásul a zenéje olyan, hogy zumba órán ismertem meg, már jó pár éves dal, angolul, asszem csaj énekli és akkor nagyon rá voltam kattanva, rongyosra hallgattam, de még az előadó nevére sem emlékszem, szóval íme a videó tartalma:

Egy idős bácsi ül egy székben, talán idős otthonban és egyedül van, vagy tán épp odatolja vki az ablakhoz, aztán elmegy az ápoló, és amikor a bácsi egyedül van, nem egyértelmű, hogy a képzeletében vagy igazából is táncra perdül és táncol, és a dal végéig táncol, aztán a videó végére vissza az idősek otthonába és a bácsi is ott ül a székében.

Dance, dance, dance talán ez is van benne?

Mi ez a dal?

tegnap 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:
tegnap 23:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, nekem is eszembe jutott közben, öt éves már, fú, de rá voltam kattanva anno!
tegnap 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!