Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ennek a zenének a címe?...

Mi ennek a zenének a címe? Sajnos rég hallottam, de nagyon tetszett, magára a zenére úgy nagyon nem emlékszem, hogy mi volt a szövege, csak a videó klippjére úgy-ahogy.

Figyelt kérdés
Szóval van egy csaj és egy fiú benne, az egész talán egy bárban vagy valami vendéglőben kezdődik, ahol minden vendék le van merevedve, csak ők ketten nem és a csaj szaladgál a lemerevedett vendégek között, a pasi fotózza meg hülyéskednek, ilyenek. Aztán festéket dobálnak egymásra egy teremben és a végén abban a teremben megtörténik köztük a dolog. Szóval ennyi emlékem maradt róla. Pontosan azt se tudom, hogy milyen nyelvű, talán angol, de nem vagyok benne biztos, lehet francia, nem tudom. Ha valaki tudna segíteni azt előre is köszi!

2023. aug. 14. 14:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!