Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gulyás Marci a kulturáltságot...

Gulyás Marci a kulturáltságot kereste a Tankcsapdánál, csak nem találta?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagy TCS-s voltam, ezért mára többször meghallgattam a Partizános interjút. De nem tudom másképp értelmezni: akkor Lukács és Fejes bevallották, hogy soha nem volt gondolatiságuk, soha nem akartak üzenni semmiről, hanem csak jobban akartak élni, pénzt akartak keresni? Vagy félreértek valamit? Hozták a Rio-s példát, hogy már akkor is volt náluk langyi vonal, sőt az a szám hangsúlyosabb volt a Connector albumról, mint a többi, úgyhogy nincs itt semmi látnivaló, nekik csak a jobb élet kellett és nem volt kulturális tudatuk? Ennyi?

nov. 18. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8

Azért nem törvényszerű,hogy egy idősebb zenekar,énekes megfáradt legyen..

Például ő majd 70 éves.Tehát jóval idősebb mint Lukács.Mégsem érzem erőtlennek és megfáradtnak az énekét:

https://www.youtube.com/watch?v=VP8Wc4bQYd4

nov. 18. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nem törvényszerű, persze, de azért nem annyira meglepő, ha megesik. Üdítő kivételek vannak, Lukács szerintem nem lett az.
nov. 18. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Sem a Partizánhoz, sem a Tankcsapdához nem passzol az a szép szó, hogy "kultúra".
nov. 18. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyulyás Marci nem a kultúráltságot kereste a Tankcsapdában (azt a hülye is tudja, hogy totál felesleges lenne), hanem a következetességet ami a dalszövegeiből következne. Még az is oké, hogy mindent a pénzért és a jómódért csináltak, de amikor mindez már megvolt akkor miért kellett még lefeküdniük is Molnak és a fidesznek? Már nem tök mindegy, hogy hány szá millióval van több a bankszámlájukon, ha mindenük megvan? Ezért érdemes meghazudtolniuk azt a világnézett amiért rajongtak értük a fiatalok? Na ezt nem értett Marci és igazából én se meg szerintem sok Tankcsapda rajongó sem. Én egyébként sose szerettem őket, de nem is utáltam, totál közömbös számomra a banda, zenének nem nevezném azt amit művelnek inkább zajnak, de van akinek erre van igénye. Lukács szövegei jók voltak, amíg értelmüket nem vesztették, azzal, hogy egy profitorientált üzleti vállalkozássá vált a zenekaruk.
nov. 23. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!