Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gulyás Marci a kulturáltságot...

Gulyás Marci a kulturáltságot kereste a Tankcsapdánál, csak nem találta?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagy TCS-s voltam, ezért mára többször meghallgattam a Partizános interjút. De nem tudom másképp értelmezni: akkor Lukács és Fejes bevallották, hogy soha nem volt gondolatiságuk, soha nem akartak üzenni semmiről, hanem csak jobban akartak élni, pénzt akartak keresni? Vagy félreértek valamit? Hozták a Rio-s példát, hogy már akkor is volt náluk langyi vonal, sőt az a szám hangsúlyosabb volt a Connector albumról, mint a többi, úgyhogy nincs itt semmi látnivaló, nekik csak a jobb élet kellett és nem volt kulturális tudatuk? Ennyi?

ma 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Gulyás Marcit én nagoyn jó műsorvezetőnek, nagyon intelligens embernek tartom.

Ugyanakkor van egy erős küldetéstudata és nemigen tudja elfogadni, hogy másnak nincs:D

Sebestyén Balázsnál is azt szuzakolta, hogy ekkora eléréssel miért nem vezérli a társadalmat bizonyos típusú gondolkodásra. Balázs megmondta, hgoy nem cél, ők psuztán szórakoztatni vannak, nem befolyásolni.... de csak előjött még ez a kérdés vagy 5x az egy órás interjúban:D

Gálvölgyinél is sokszor előhúzta, hogy kellene vagy kellett volna politikai kiállásokat tennie, de ő is megmondta, hogy sosem foglalkozott a politikával, ő színész és eszerint élt.. ez sem hagyta nyugodni Guláyst.

Részben igaza van Marcinak, mert a mai világban ha valakinek nagy elérése és nagy neve van, akkor az szinte elvárt, hogy azt a társadalom javára fordítsa, beálljon valami ügy mögé és akár a közéletben is szerepeljen vele...

Másrészről viszont ez egy újfajta szemlélet ami a régi nagy nevekben még nincs meg. Egy Gálvölgyi, aki a szocializmus idején futott fel mégis hol politizálhatott volna? Úgy vágták volna el, mint a sicc. Meg na, igazából ez csak a mai influencer lét hozománya, hogy a nevünke thasználjuk valami jóra is. Át is van politizálódva minden, jóformán alig lehet olyan influencereket találni akik nem foglalkoznak így vagy úgy a közügyekkel.

ma 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Ja és akkor mindezt elvárni egy punk zenekartól akiknek van olyan klipjük ahol Lukács az orrát túrja :D

Zenészek. Bulini akarnak nagyot, zenélni akarnak és ebből megélni. Ennyi. Nem kell ebbe többet látni.

ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!