Sergio Sergio kérdése:
Lajtai Katinak mitől volt olyan csodálatos hangja?
Figyelt kérdés
Hiányzik a Crystal együttes, szerintem a 2000-es években az egyik legjobb volt nagyon jó zenékkel amiket mai napig hallgatok, viszont ami minden zenéjükben tetszik az Lajtai Kati gyönyörű hangja és gyönyörű, csinos hölgy! Persze évek óta nem láttam de egy cikkben azt írták róla hogy semmit sem változottnov. 10. 21:08
1/2 anonim válasza:
Tényleg nem változott semmit, a Sztárban sztár műsorban lehetett nemrégiben is látni, ott énektanárként segíti a háttérben a versenyzőket.
Egyébként tényleg nagyon jó hangja van, én is szeretem, a Crystal gyerekkorom kedvenc együttese volt.
2/2 anonim válasza:
Egyrészt adottság. Az énekes hangszere a teste. Ez eléggé meghatározó. Kell hozzá egy nehezebben definiálható tehetség, érzék is, és rengeteg tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!