Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez minek a kottája?

Ez minek a kottája?

Figyelt kérdés

Ma találtam ezt a régi kottát anyukám szobájában, és nem tudom mi lehet. Sajnos cím nincs rajta, gondolom több oldalas, és ez az egyik oldal belőle. Tudok zongorán játszani, és szeretek is, úgyhogy szivesen eljátszanám ezt a darabot is, ha tudnám a címét. A hangjegyek is eléggé elmosódottak, de ebből a kis részletből szép darabnak tűnik. Felismeri valaki?

Előre is köszönöm!

[link]

nov. 10. 14:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Elég fura és nehezen kiolvasható, nekem nem ismerős
nov. 10. 14:59
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

"Szivesen eljátszanám, ha tudnám a címét"

Valami sántít ...........

Ha tudsz kottát olvasni és zongorázni, akkor mi szükség a darab címére a lejátszáshoz? 😮

nov. 10. 15:03
 3/17 A kérdező kommentje:

2

Gondolom ez nem az egész darab én pedig egy darabot egészben játszok el, nem csak egy részét. Cím sincs rajta, de záróvonal, ebből következtettem, hogy ez csak egy részlet.

De szóljatok, ha nem így van!

nov. 10. 15:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Cím sincs rajta, SE záróvonal

Bocsánat elírtam

nov. 10. 15:13
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Értem.

Szóval se záróvonal, se felezővonal, és még a forgalomtól elzárt terület sincs jelezve.😝

Ó, akkor ez nem is partitura hanem KRESZ-könyv.

nov. 10. 15:19
 6/17 anonim ***** válasza:
Kicsit jobb fotó nincs véletlen róla?
nov. 10. 15:23
 7/17 anonim ***** válasza:

A 6-os vagyok: véletlen elment:

próbáld meg rendesen kisimítani és úgy lefénykepezni, hogy az elöjelzések jól láthatóak legyenek, de ilyen féloldalas, gyürött lap legyen a képen

nov. 10. 15:24
 8/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez most talán egy kicsit jobb kép lett

Kisimítani sajnos nem tudtam jobban :(

nov. 10. 16:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez így sokkal jobb, megpróbálom megkeresni, de idöbe fog telni!
nov. 10. 16:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Még egy kérdés: a lap hátoldalán mi van? Ez egy kottafüzet része, ott alapesetben a lapok mindkét oldalán van kotta, esetleg nézd meg és ha van valami, azt is tedd fel képként.
nov. 10. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!