Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen koncert helyszín a...

Milyen koncert helyszín a Barba Negra?

Figyelt kérdés
Férőhely, büfék, parkolás?

nov. 7. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Két éve voltunk így novemberben a vörös színpados helyszínén. Hát, na, mosdók kint a hidegben, bent a fűtés alig ment. A koncert közepe táján a ventilátorokat lekapcsolták, így semmi levegő nem volt a tömegben.

A tömeg meg jól belehelte a zárt teret.

500 Ft volt annak idején fél liter víz.

Csak kistáskát lehetett csak bevinni.

Mi tömegközlekedéssel mentünk párommal és mentünk a tömeg után, mivel még arra sose voltunk.

Többet nem mennék, csak félő, ha megint olyan előadó jön, akire elmennék, akkor kénytelen leszek újra elmenni arra a helyszínre.

nov. 7. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Barba Negra sokat javult, pont annyira, hogy a többi hazai underground helyszín fölött helyezkedik el, de nem éri el egy MVM Dome szintjét.

Ajánlott, a hangosítás manapság rendben van és nincs túlhangosítva, inkább részletesnek mondanám(természetesen nem hibátlan, de a nyitáshoz képest sokat fejlődött).

Látvánvilág, füstök és a fények a színvonalnak megfelelőek.

Ami a férőhelyet illeti mindig igyekeznek nagyon feltöltetni, szóval ajánlott időben érkezni. A büfék lassúak sajnos, sokat kell sorbanállni sörért vagy szinte bármiért.

A parkolási lehetőség korlátozott és hazafelé nagyon nehézkes kimenni.

Összesítve fővárosi lakosoknak, akik bevállalják a HÉV-t tökéletes választás(mert most a menetrendet is az utolsó HÉV-hez igazítják nagyrészt). Viszont ha autóval szeretnéd megközelíten, akkor eléggé időigényes.

Amúgy meg ahhoz képest, hogy Barba Negra-s koncertekre nem mentem el, mert ott rendezik, egészen rendbe rakták szóval egy újabb esélyt megérdemel mindenképpen.

nov. 7. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyire férnek el az a látogatók számától függ..

Parkoló van előtte a sarkon.

Elég szar helyen van annak, aki nem közel lakik.

Ennivaló asszem nincs is, az innivalók meg az összes helyen pofátlanul drágák.

Amúgy ahhoz képest, hogy "csak" sátorban van, egész jól megcsinálták, a sound is jó volt amikor én voltam.

nov. 7. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, bár tény, hogy késő este nehéz hazakeveredni. Ami talán a legnagyobb előnye, hogy tető van nyáron is, ezért nem fogsz szétázni, mint például a Budapest Parkban. Továbbá sokat elmond, hogy elég nagy nevek is felléptek mostanában.
nov. 8. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Valami minimális kaja (hotdog?) van, általában kint.

Nekem sose volt problémám a parkolással.

Ami szerintem negatív, hogy teltháznál durván tele van, kb levegőt nem tudsz venni, és ki/bejárat sincs elöl.

nov. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!