Mi a véleményetek a Barba Negra új, csepeli helyszínéről?
Régi meg az új elég rossz, az új nagyszinpad kritikán aluli.
A Blue Stage türhető, oda még el is megyek ha olyan az előadó.
Amúgy nem szívesen járok ki Csepelre, de mivel minden kedvencet odavisznek kénytelen vagyok.(ráadásul a nagyra is, elnézve az őszre bejelentett koncerteket)
Nincs elég mosdó.
A hangzás szerintem nem olyan rossz mint amilyennek mások írják, bár én elöl szoktam állni.
Biztos nem megyek csepelre, egy koncert sem ér annyit.
Kb haza se tudnék jönni onnan egy koncert után.
#5.
Azért sok mindent el lehet mondani Csepelről, hogy szar helyen stb.
De azért haza lehet jutni és éjjel is mennek buszon, aki vidéki az mindenképpen rosszul jár, mert marad a taxi de a városon belül azért minden pontra hellyel-közel el lehet jutni.
A végén még megmagyarázzátok, hogy jót tett neki, hogy a belvárosból kiköltözött a külváros istenhátamögötti részére 🙂
Nemtudom, én pl még életemben nem jártam Csepelen, és nem is nagyon tervezek. Ennyi erővel miértnem Bivalybasznádra költözött?
Persze, mindenhonnan haza lehet jutni (egyszer...), de szerintem vitathatatlan, hogy nem lett könnyebben elérhető mint volt.
Nyilván nem jó, hogy Csepelen van de az hülyeség, hogy ne lehetne kijutni.
Dunaújváros pl. sokkal rosszabb választás lenne, mert haza sem lehet jutni.
Szóval még Csepel a legkisebb rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!