Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szevasztok!😀 Miket hallgatt...

Szevasztok!😀 Miket hallgattok mostanában? Leginkább alter/rock/metál/alter rock, metál🤪témakörben Swiftie-k kíméljenek.

Figyelt kérdés

Amiket én szeretek:

Tool, KoRn, S.O.A.D., Rage Against.., Q.O.T.S.A., Soundgarden, Audioslave, Radiohead, AIC, Gojira, Faith No More, Pearl Jam, Misfits, Slipknot, Ramones, Clash, Madness, Pixies, Fugazi, Katatonia, Maiden, Franz Ferdinand, Dé:Nash, Bongor, Bëlga

nov. 1. 22:27
1 2 3
 21/27 ZorPrime ***** válasza:
100%
Japán (csaj)metalbandák, elképesztően jók és gyakran nagyon eredetiek! Hanabie, Lovebites (ezért a kettőért képes voltam elrepülni Olaszországba, hogy élőben lássam őket - a Hanabie-t másodjára -, frenetikusak voltak!), Unlucky Morpheus, Mary's Blood, Nemophila, Jiluka, estébé, estébé...
nov. 13. 11:47
 22/27 ZorPrime ***** válasza:
100%
Ja, #12: ezek k*rva jók, őket is imádom.
nov. 13. 11:49
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted a régi Korn-t, System-et, vagy Slipknot-ot, akkor van esély rá, hogy ebben a listában lesz néhány album, ami fog tetszeni:

[link]

nov. 23. 08:56
 24/27 anonim válasza:
100%

Hmmm..

slipknot, limp bizkit, megadeth, pantera, kreator, death, deftones, judas priest

ilyenek, változatos, van benne thrash, groove, death de még nu-metal is, és persze a klasszikus heavy metal

dec. 11. 00:28
 25/27 A kérdező kommentje:
Approved👌
dec. 14. 16:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem mostanában nagyon elkapott a punk (Pennywise, Bad Religion, Sex Pistols, etc.), de a kedvenc zenéim amúgy gyakorlatilag pont azok, amiket fent leírtál
jan. 1. 12:36
 27/27 A kérdező kommentje:

Pennywise meg a Bad Religion az most nálam is nagyot megy.

Meg a Suicidal Tendencies, Amyl and The Sniffers, Dead Kennedys, Boodhound Gang-nek vannak még vicces szövegei, újabbak közül pedig a Fontaines D.C.-t, meg a Soft Playt szeretem.

Örülök, hogy te is ilyeneket hallgatsz.

jan. 1. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!