Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szevasztok!😀 Miket hallgatt...

Szevasztok!😀 Miket hallgattok mostanában? Leginkább alter/rock/metál/alter rock, metál🤪témakörben Swiftie-k kíméljenek.

Figyelt kérdés

Amiket én szeretek:

Tool, KoRn, S.O.A.D., Rage Against.., Q.O.T.S.A., Soundgarden, Audioslave, Radiohead, AIC, Gojira, Faith No More, Pearl Jam, Misfits, Slipknot, Ramones, Clash, Madness, Pixies, Fugazi, Katatonia, Maiden, Franz Ferdinand, Dé:Nash, Bongor, Bëlga

nov. 1. 22:27
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

*Judas Priest-et

(autocorrect)😅

nov. 2. 20:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Evil Invaders, Schizophrenia
nov. 2. 22:57
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Falling In Reverse, Slipknot, Marilyn Manson, New Years Day, Emilie Autumn, Ozzy Osbourne, Maneskin, Palaye Royale, In This Moment, Night Club, London After Midnight, IC3PEAK, Battle Beast, Aztlan Underground, Powerwolf, Ice Nine Kills, Carach Angren, City Morgue, Jinjer, Cradle of Filth, King Diamond, Silhouette, Coolio, Downfall of Gaia, Disturbed, Rihanna, Bullet For My Valentine, Sur Austru, Corpus Delicti, Defiled, Rob Zombie, Acid Mammouth, Lacuna Coil, Te Ruki, Megan Thee Stallion, Whoredom Rife, Kat Von D, Mötley Crüe, Dir En Grey, Judas Priest, The Cult, Black Kirin, Radio Werewolf, Dark Mirror ov Tragedy, Arabrot, Cattle Decapitation, Infected Rain, Ghostemane, Hippie Death Cult, Lust, Motionlett in White, SepticFlesh, Seth, Order of Nosferat, Bree Runway, Superterrestrial, Devil Master, Bilwis, Helfró, Severe Torture, Kampfar, Asylum Party, Lady Gaga
nov. 3. 01:28
 14/27 Tom Benko ***** válasza:
100%
ma V betűs napom van. Vivaldi, Venom, Verdi, Vader, Vargavinter.
nov. 3. 15:57
 15/27 anonim ***** válasza:
91%

Annyira sok Swiftie azért nincs ezen az oldalon

Egyébként meg Beatles, Doors, Talking Heads, Roxy Music, King Crimson, Yes meg ilyeneket

nov. 3. 19:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában rákaptam a hard rockra. Tyketto, Little Caesar, miegymás. Nagyon élem.
nov. 3. 19:51
 17/27 A kérdező kommentje:

Na, tudtam, hogy elfelejtem:

Talking Heads

(A TH- ról nekem sose a Tokio Hotel jutott eszembe)

nov. 3. 21:50
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
Beerzebub, Forgotten Tomb, Abigor, Worm, Judas Priest, Sabïre, Hällas, Spell, Crimson Glory, Blood Star, Enforcer, Cobra Spell, Octoploid, Demon Head, My Dying Bride, Type O Negative, The Night Eternal, Litovsk, Morwan, Sweeping Promises, Blind Seagull, Nox Novacula
nov. 4. 12:44
 19/27 A kérdező kommentje:

Type o negative!!

Elfelejtettem, sorry

nov. 4. 21:22
 20/27 anonim válasza:
100%
Mostanában én nagy Linkin park rajongó lettem, de örök kedvenc a Green day ès a RHCP
nov. 9. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!