Lehet ebből baj?
30 éves rendőrök szerveztek egy bulit egy bárba amire minket 17 éves lányokat is meghívtak.
Ott ittunk meg nagyon jól éreztük magunkat. A rendőrök is ugyanúgy ittak és beltéren kezdtek el ők cigarettázni.
A barátnőm tart attól, hogyha máskor is csinálnak egy bulit és visszautasítjuk a rendőröket akkor papírt fognak csinálni nekünk.
Én nem láttam a veszélyt ebben mivel a rendőrök fizették nekünk direkt a piát és a barátnőmre 1 rá is nyomult... meg rám is 1.
Civil ruhában voltak a rendőrök. A buli közepén derült ki, hogy rendőrök. Akkor meg mi már részegek voltunk egy picit és már csak a táncoláson járt az agyunk, de miután én megtudtam, visszavettem magamból.
Én úgy vélem ebből nem lehet különösen baj.
Szerintetek?
Mi csak jól akartuk érezni magunkat +egy 20 éves fiúval voltunk mind végig, vele mentünk el és vele mentünk oda.
Engem csak érdekel!
Mégis mi bajod lehetne??
Legközelebb ne menj ilyen társaságba.
Hát ez az, nem drogoztunk se semmi. A barátnőm fél hogy lehet papírt csinalnak nekünk mivel még nem vagyunk 18-ak de én nem igazán látom a veszélyét.
Így már elillantak nekem is az idézőjeles kételkedéseim.
#3 Milyen papírt csinálnak?
Amúgy max a helyet ellenőrizhették volna, hogy kiadták-e nektek a piát 18 alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!