Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehet ebből baj?

Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

30 éves rendőrök szerveztek egy bulit egy bárba amire minket 17 éves lányokat is meghívtak.

Ott ittunk meg nagyon jól éreztük magunkat. A rendőrök is ugyanúgy ittak és beltéren kezdtek el ők cigarettázni.

A barátnőm tart attól, hogyha máskor is csinálnak egy bulit és visszautasítjuk a rendőröket akkor papírt fognak csinálni nekünk.

Én nem láttam a veszélyt ebben mivel a rendőrök fizették nekünk direkt a piát és a barátnőmre 1 rá is nyomult... meg rám is 1.

Civil ruhában voltak a rendőrök. A buli közepén derült ki, hogy rendőrök. Akkor meg mi már részegek voltunk egy picit és már csak a táncoláson járt az agyunk, de miután én megtudtam, visszavettem magamból.

Én úgy vélem ebből nem lehet különösen baj.

Szerintetek?

Mi csak jól akartuk érezni magunkat +egy 20 éves fiúval voltunk mind végig, vele mentünk el és vele mentünk oda.

Engem csak érdekel!

okt. 28. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi bajod lehetne??

Legközelebb ne menj ilyen társaságba.

okt. 28. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem igazán. A leírtak alapján semmit nem csináltatok, amiből baj lehetne.
okt. 28. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát ez az, nem drogoztunk se semmi. A barátnőm fél hogy lehet papírt csinalnak nekünk mivel még nem vagyunk 18-ak de én nem igazán látom a veszélyét.

Így már elillantak nekem is az idézőjeles kételkedéseim.

okt. 28. 20:59
 4/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Nem
okt. 28. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#3 Milyen papírt csinálnak?

Amúgy max a helyet ellenőrizhették volna, hogy kiadták-e nektek a piát 18 alatt.

okt. 28. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!