Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rádió 1-en miért van ennyi...

A rádió 1-en miért van ennyi rossz zene?

Figyelt kérdés

okt. 25. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Mert "igazi mai slágereket" játszik. A pop zene meg évről-évre egyre rosszabb, ahogy én vettem észre.
okt. 25. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A zenei ízlés szubjektív, erre nem lehet értelmes választ adni. Ha a popzenében jelenleg ez a tömegigény, akkor ezt fogják leadni akkor is, ha neked személy szerint nem tetszik. 100 másiknak meg igen, ők nyertek.
okt. 25. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem az idegesít inkább, hogy nyomják hogy jaaj milyen változatos.. van olyan zene amit ha napi 10x nem hallok akkor egyszer sem, némelyiktől már rosszul vagyok annyit hallom
okt. 25. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kereslet, kínálat
okt. 25. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mert "igazi mai slágereket" játszik."

Ahhoz képest 20 évvel ezelőtti dalok is vannak a repertoárban.

okt. 25. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de Ava Max tuti zsarolja őket valamivel. Mindenhol flop a nő, de nálunk szinte minden egyes nap meg kell hallgatnunk valamelyik feldolgozott (másszóval lopott) dalát. :D
okt. 25. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
2004- től napjainkig játccik zenéket a rádió 1 mindig ugyanazt akár 1 nap többször is
okt. 26. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Lóf@szt játszanak mai zenéket, és éppen ez a probléma velük. Ugyanazt a 15 számot játsszák nap mint nap, 2024 legikonikusabb zenéi/előadói közül viszont még egyet sem hallottam náluk.
okt. 26. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem csak ott. Nekem a fosch Retro-t kell hallgatnom irodában, és mindennap egy kb. 40-50 számból álló palettáról játsszák ugyanazokat a számokat.

Semmi kockázat, csak régi vagy más nem is annyira régi mainstream fosch. Számomra értetetlen, miért hallgat bárki is rádiót.

okt. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!