1/9 anonim válasza:
Mert "igazi mai slágereket" játszik. A pop zene meg évről-évre egyre rosszabb, ahogy én vettem észre.
2/9 anonim válasza:
A zenei ízlés szubjektív, erre nem lehet értelmes választ adni. Ha a popzenében jelenleg ez a tömegigény, akkor ezt fogják leadni akkor is, ha neked személy szerint nem tetszik. 100 másiknak meg igen, ők nyertek.
3/9 anonim válasza:
Engem az idegesít inkább, hogy nyomják hogy jaaj milyen változatos.. van olyan zene amit ha napi 10x nem hallok akkor egyszer sem, némelyiktől már rosszul vagyok annyit hallom
5/9 anonim válasza:
"Mert "igazi mai slágereket" játszik."
Ahhoz képest 20 évvel ezelőtti dalok is vannak a repertoárban.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, de Ava Max tuti zsarolja őket valamivel. Mindenhol flop a nő, de nálunk szinte minden egyes nap meg kell hallgatnunk valamelyik feldolgozott (másszóval lopott) dalát. :D
7/9 anonim válasza:
2004- től napjainkig játccik zenéket a rádió 1 mindig ugyanazt akár 1 nap többször is
8/9 anonim válasza:
Lóf@szt játszanak mai zenéket, és éppen ez a probléma velük. Ugyanazt a 15 számot játsszák nap mint nap, 2024 legikonikusabb zenéi/előadói közül viszont még egyet sem hallottam náluk.
9/9 anonim válasza:
Nem csak ott. Nekem a fosch Retro-t kell hallgatnom irodában, és mindennap egy kb. 40-50 számból álló palettáról játsszák ugyanazokat a számokat.
Semmi kockázat, csak régi vagy más nem is annyira régi mainstream fosch. Számomra értetetlen, miért hallgat bárki is rádiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!