Azahriah vagy Zámbó Jimmy, Máté Péter ért el nagyobb sikereket életükben?
#10 Az amúgy nem zavar, hogy Azahriah él?🤔 A 10-es válaszod alapján értelmetlen a kérdés, hiszen a felsorolt 3 énekes közül 2-nek lehet csak a teljes életéről beszélni. De a beszólás az megy...
"szóval te sem vagy valami releváns." - Ha pedig már itt tartunk, te pedig le sem tagadhatod, hogy egy elvakult Azahriah fan vagy, aki csak azon tud lovagolni, hogy ki hány Puskás-koncertet csinált...
#12 Akkor csak szimpla troll vagy, aki jött felhúzni az emberek idegeit? Csak mert ez a "3x volt a Puskásban" érvelés vagy fanoktól, vagy trolloktól származik...
Arról nem is beszélve, hogy a válaszom másik felére "elfelejtettél" reagálni.
#14 Vagy talán tedd fel értelmesen a kérdést! Egyszerűbb lenne sokkal, csak ugye ez esetben nem lehetne kötekedni az emberekkel.
Én tudom, hogy mit jelent a troll, ezért is használtam rád a kifejezést.
Reál értékben a bevétel alapján Azahriah egyértelműen.
Sikert nehéz definiálni, én pénz alapján tettem most.
Kérdező, csak hogy tudd, Máté Péter 1984-ben, Zámbó Jimmy pedig 2001-ben halt meg, míg a Puskás Aréna 2019-ben készült el, szóval azt nyilván sehányszor nem töltötte meg Jimmy, tehát rossz példa, de még azt se hinném, hogy voltak akkoriban Magyarországon ekkora befogadóképességű csarnokok vagy stadionok! Viszont a Puskás szomszédságában állt az egykori Budapest Sportcsarnok, aminek leégése előtt 1 hónappal ott tartotta Jimmy az utolsó koncertjét, teltházas volt, több mint 12 ezer jegy kevésnek bizonyult!
Amúgy szerintem Azahriah-t csak a mostani fiatal korosztály favorizálja, míg Jimmy és Máté Péter rajongótáborának is több különböző generációs tagja volt. Utóbbi 2 vitatható, hogy melyikük volt jobb, ízlés dolga, viszont Azahriah szerintem nem fog tudni tartósan az Ő sikerük nyomában maradni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!