Mi a baja sokaknak a Cretins új dalával?
A legtöbb visszhang alapján az sokkolja az embereket, hogy valaki a halál szó egy durvább formáját használja. Mert mi az, hogy "megdöglik", és ezt hogy képzelik.
Egyelőre ez a legjobb társadalmi célú hirdetés, ami eljuthatott a széles közönséghez és beszélnek róla. Ha ez volt az ára, akkor is. Mert az láthatóan nem hatja meg az embereket, hogy hányan halnak meg a vasúti átkelőkben, ha még mindig történnek újabb és újabb esetek és nem vigyáznak magukra. És mindegyiknél az áldozat volt a felelős, ha tetszik, ha nem.
Bocsánat, akkor csak az esetek 99,99%-ában emberi figyelmetlenség vagy szándékos szabálysértés a halál oka. Ezért mertem általánosítani, mert felfelé kerekítettem.
"Egyelőre ez a legjobb társadalmi célú hirdetés, ami eljuthatott a széles közönséghez és beszélnek róla. Ha ez volt az ára, akkor is"
Szóval ez mentsék a hullagyalázásra... Szerintem te sem érted azt hogy mi is a baj ezzel a videóval és rémisztő hogy ilyrn emberek köztünk járnak... nem tudom hogy ennyire buta vagy e vagy egy pszichopata de valamelyik a kettő közül
"Szóval ez mentsék a hullagyalázásra..."
Nincs benne hullagyalázás.
"Az, hogy egy olyan dologból csináltak viccet, amiből nagyon nem kellett volna."
Nem csináltak belőle viccet.
Érdekes kettős mérce, hogy a halált nem lehet döglésnek hívni, de az elhunytat nyugodtan hívhatják hullának. Az nem tiszteletlen?
Ráadásul a hullagyalázás és a kegyeletsértés két különböző dolog. Előbbi esetében az elhunyt testével közösülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!