Valaki tud olyan alkalmazást, amin internet nélkül is hallgathatok zenét?
Figyelt kérdés
Az autómban youtuberól szoktam zenét hallgatni, de gyakran járok olyan útszakaszon, ahol nem működik az internet, így a zeném is megáll a youtuberól. Tudtok valami olyan alkalmazást, ahova ha letöltöm a zenéket, akkor internet nélkül is hallgathatom őket?😊 És lehetőleg ami nem fizetősokt. 8. 09:47
2/8 anonim válasza:
Letöltöd mp3-ban és felrakod VLC-be vagy pendrivera és arról játszod le az autóhifin.
4/8 anonim válasza:
Én mindig offline hallgatok zenét az autóban (nincs is mobilinternetem). Letöltöm a nekem tetsző zenéket a telefonomra, AUX kábellel rákötöm a telót az autórádióra, egy tetszőleges zenelejátszó appal benyomom a zenét a telefonon, és kész.
6/8 anonim válasza:
Ha letöltöd, akkor utána már nem kell hozzá internet! Ha mégis kell, akkor az a zene nincs letöltve!
8/8 anonim válasza:
#7 vagyok , én úgy szoktam hogy nekem a telefonomon van zene lejátszó ha nem lenne van egy csomó amit le lehet tölteni akkor van egy weboldal a zene.download és onnan letöltöm a zenéket és a zenelejátszón előkeresem valahol a file-t és ott fognak megjelenni a letöltött zenék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!