Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az hogy a Retro Rádió a...

Az hogy a Retro Rádió a leghallgatottabb csatorna az azt jelenti hogy az embereknek egyre kevésbé van igénye az új zenékre?

Figyelt kérdés

Régen azért mindig az aktuális zenéket játszó rádió és tv csatornák voltak a legfelkapottabbak utca hosszal. Én még 30 alatt vagyok, de jó pár éve már nem követem az új zenéket, mivel nem tudnak újat mutatni, főleg jó értelemben. A Retro Rádió amikor nem játszotta a 90-es évek zenéit sem, már akkor is vezetett, nem egy jó rádió pedig ez sem (ugyanazok a számok mindennap), csak szerintem mindent elárul a népszerűsége.

Egyébként valamelyik nap a rádió 1-re kapcsoltam, olyan új zenék mentek amik már eleve feldolgozások, pl. Ozone szám. Lehet egy 10-en évesnek új az ütem, nekem viszont gagyi kopi.

okt. 3. 15:31
 1/9 anonim válasza:
100%
Szerintem inkább azt, hogy az azokon felnövö generációk nem Spotify-ról raknak zenét a kocsiban, hanem nosztalgiáznak egyet munkába menet.
okt. 3. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan rádió, ami nem azzal reklámozza magát, hogy ő a leghallgatottabb?
okt. 3. 15:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Régen azért 50 alatt kb. mindenki tartotta a lépést az aktualitással, ma meg már a 20-as korosztály is ketté bomlott, a 30-as korosztályban meg szerintem már többségben vannak a retró zenéket szívesebben hallgatók.
okt. 3. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki szerint a leghallgatottabb? Csak nem a Retro rádió szerint?
okt. 3. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem gagyi lett.Az elején még jó volt,mikor régebbi számokat is nyomtak,de mostanában mindig ugyanaz szól.
okt. 3. 17:33
 6/9 Hintalow ***** válasza:
100%

Alapból rádiót szinte már csak az öregek hallgatnak.

Èn negyven èvesen már teljesen a streaming felè megyek, ès rengeteg új ès jó zenèt ismerek meg.

Ez az egèsz rádió dolog a nyomtatott sajtó esete felè halad 😀

okt. 4. 07:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6: "Alapból rádiót szinte már csak az öregek hallgatnak."

Ez így nem igaz. Rádiót tulajdonképpen szinte nem hallgat senki úgy, hogy ül mellette és figyel, csak úgy szól a háttérben. Valami zörögjön. Nekünk van itt a melóhelyen, hogy szlovák rádió megy a háttérben, a zenék szinte ugyanazok, az a kis szlovák szöveg senkit nem zavar, tán még jobb is, hogy nem értjük, mint a magyart.

okt. 4. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem, inkább azt jelenti, hogy - elnézést - de a magyarok zöme lusta, igénytelen, múltba révedő és fogalma sincs a mai zenékről (kivéve a mainstreamről).

Irodában kell Retro hallgatnom a kollégák miatt (igen, 40 felettiek, én fiatalabb vagyok), és nagyon nehezen viselem. A Bochkor 60 évesen olyan, mint egy buta, másokon élcelőd részeg tini, de ami még jobb, hogy mindennap leadják ugyanazokat a hulladék számokat.

Marha vicces pl. amikor a 40es kolléganőm szidja a mai zenéket, aztán dúdolja a Rapülőket, ami aztán roppant igényes zene ugye. Zenék terén ő is vhol megrekedt a 90-es években.

Ettől független az utolsó két válaszoló leírta a lényeget. Ma már csak az "öregek" (40 felettiek) vagy azok hallgatnak rádiót, aki benyomják munkahelyen háttérzajnak.

Mondjuk sosem fogom megérteni, hogy háttérzajként is hogy lehet elviselni mindennap ugyanazokat a zenéket.

Egyébként marha vicces h úgy írogatunk erről, hogy egy Bochkor 60 évesen még sztár lehet a rádióban :D Sztem ez mindent elárul a magyarokról. Na ennyire szeretnek a múltban élni, Bochkornak legkésőbb 20 éve el kellett volna tűnnie.

okt. 4. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

Minden rádió kb. így reklámozza magát, próbál “fényesen” feltűnni, pedig normális ember nem a szlogen alapján kattan rá valamire!

Én már évek óta nem hallgatok rádiót, viszont inkább nosztalgiázom a régi retro számokra, amiknek még volt hangulata, mint az egyre monotonabb tuctuc-stílusú popzenékre! Nem szépítem a dolgot, szerintem 9-10 éve haldoklik a zeneipar, közel sem készül manapság annyi tényleg jó zene, mint régen!

okt. 5. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!