A zongorákat miért adják oda ingyen, vagy nagyon olcsón?
Kamu előreutalós hirdetések, kamuprofillal. Olyanra vár aki megrendeli, aztán eltűnik.
Rengeteg Xbox Series, Nintendo Switch OLED, PS5 öt is láttam már 50 ért, de 40 ért is a marketpacen, keress rá, ha gondolod, vagy Iphone okat 60 asokért, stb..
Pont ezt használják ki, hogy sokan így vannak vele, hogy
"miért ne lehetne", és az internet által elterjedtek ezek a csalások.
Odaadják ingyen, mert nem tudnak vele mit kezdeni.
Ismerőseim között is volt olyan, aki odaajándékozta egy alapítványnak. Rengeteg helyre telefonált, nem kellett senkinek, ingyen sem, míg végül talált egyet, de oda is neki kellett fizetnie a szállítást. A zongora régi volt, nagyszülőké. A házat eladták, a nagy, nehéz zongora pedig nem fért el a panelban.
Másik ismerősöm is hasonló okból adta ingyen, bár neki legalább a szállításban nem kellett segédkeznie.
Igen, ilyen IS van, de mint írtam vannak kamu, előreutalgatós hirdetések IS. Konzol, Zongora, Ruha, minden téren amik ezt használják ki, és az előre utalósokat vadásszák.
Ebből van több.
Kereseetek rá a marketen hogy
"Ps5 eladó, Ps4 eladó, Series eladó, Switch OLED" s.t.b, meglepődtök mennyi 50 körüli van, és ezeknél mind ott az előre utalás.
A kérdés a FB marketplace re irányult amúgy, arra válaszoltam, Én.
09:27-es vagyok.
Az én ismerőseim is első körben marketplace-en, helyi adásvételi csoportokban, jófogáson hirdették, hogy ingyen elvihető. Utána kezdett telefonálni, miután már sürgette az idő.
Ilyen is van, olyan is van, megkell nézni hány éves a profil, mennyire zárt, mennyire lehet valós, mert olyan is, akad, a feltűnően olcsó kategóriában.
Felhívtam a figyelmet egy jelenségre, válaszoltam, ennyi.
De please' valaki írja alám megint hogy már lom, nem kell neki, stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!