Milyen ajándékot adnál egy zenekarnak?
Tegyük fel, hogy van egy banda, amit nagyon szeretsz, és más rajongókkal közreműködve, lehetőséged lenne nekik mondjuk valamilyen ajándékot adni, egy számukra jeles alkalom apropóján.
Ti mivel készülnétek? Én egy rajongói könyvre gondoltam, amiben mondjuk többen is leírhatnák, miért szeretik őket, stb. De kíváncsi vagyok, hátha akadnak nálam kreatívabb emberek :D Illetve megéri-e egyáltalán szerintetek egy ilyen dolgot megcsinálni? Egyelőre csak kósza gondolatként futott át az agyamon ez az egész, nem biztos, hogy lesz belőle valami, de ha tényleg nekivágok, szeretném jól csinálni :D
Tálca sört,azt értékelik.
Kézzel fogható ajándék repül a kukába bármennyit dolgoztál rajta.
Felesleges kreatívkodni, az ilyesmi mint az óvó néniknek becipelt hatezredik bögre, a kukában végzi. Senki nem gyűjti a kacatot. Amikor nekem akartak adni valamit (szaktanácsadó vagyok, a csőd széléről mentettük meg a gazdát), akkor mondtam, hogy semmiképp, ha nagyon akar akkor hozzon egy kiló zöldséget a sajátból.
Valami italt esetleg 🤷🏼♀️
Én pont tagja vagyok egy ilyen klubnak 3 éve, Karácsonykor küldtünk ajándékot. Ezek voltak:
Otamatone
Az egyik dal hangképe (frekvencia) azt hiszem lézerrel üvegben megjelenítve
Megszavaztuk, hogy az új albumon melyik tag melyik dalban volt a legjobb, és az alapján kapott egy "díjat" (ez kissé hülyeség, de az első kettő szerintem jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!