Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tud (sz) zongorázás közben...

Tud (sz) zongorázás közben énekelni?

Figyelt kérdés
Tudsz játék közben énekelni? Nem zavarodsz össze? Meg lehet ezt tanulni, ha eleinte nem megy?
2010. nov. 3. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
ha már a kezemben van az, amit zongorázok, vagy improvizálok, akkor tudok énekelni közben:D
2010. nov. 3. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
ÉN még nem tudok,ha énekelek is közben összezavarodok.
2010. nov. 3. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én meg zongorázás nélkül sem tudok énekelni.
2010. nov. 3. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Én gitározás közben tudok. Az elején persze zavaró volt, de hamar megszoktam. :)
2010. nov. 3. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nemtudok. Vagyis csak úgy és akkor, ha az ének és a zongoradarab ritmusa ugyanaz. Azzal nincs baj, hogy mások a hangok, csak a ritmussal, ezért hogyha zongorázás közben kérdeznek, akkor csak ütemben tudok válaszolni D:D:

Pedig már 11 éve játszom....

2010. nov. 3. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ritmusra szoktam bólogatni, mikor anyukám beszél hozzám, de egy szót sem regisztrálok belőle. :)
2010. nov. 3. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Képtelen vagyok énekelni vagy beszéni zongorázás közben, pedig most kezdem a 6. évemet(zongora)
2011. szept. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!