Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Linkin Park: The Emptiness...

Linkin Park: The Emptiness Machine! Hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Ma megtörtént az, amire várok már 7 éve! És bizonyára nem csak én! A Linkin Park visszatér, Emily Armstrong lesz az új énekesük. Rajtuk nőttem fel, szóval ez nekem hatalmas öröm! November 15-én új album jön, amiról az első kislemez már meg is jelent. Nekem nincs az abszolút kedvenceim között, de 4-et azért simán adnék rá, szerintem jó kis dal lett. És szerintem Emily is illik közéjük! 🙂 Kíváncsi vagyok, hogy nektek mennyire tetszik, illetve örültök-e neki, hogy visszatérnek.

https://www.youtube.com/watch?v=SRXH9AbT280

szept. 6. 18:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%

Mert egy csicska vagy...

szept. 18. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

11

Elárulod, miért? Csak érdekel. Nem azt mondom, hogy a LP egy objektíven rossz zenekar, csak én nem szerettem, de most már jobban tetszik. Ennyi

szept. 19. 12:08
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Ez már nem Linkin Park, csak egy brand, ami ezen a néven fut. Chesterrel együtt volt eredeti és utánozhatatlan, igazi és egyben mély.

szept. 19. 16:47
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem rendben, de a Heavy is the crown szvsz. jobb szám. Nyilván egyik sem éri azt szintet, amit HB vagy Meteora hozott, de ezt sztem nem várta senki tőlük.
okt. 24. 09:52
 15/20 anonim ***** válasza:
9%
A Linkin Park úgy sz@r, ahogy van, hallgathatatlan a popos nu metál nyávogással, nem is beszélve Chester Benningtonról, aki gyakorlatilag a szegény ember Kurt Cobainja
okt. 26. 23:31
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
Ja, és az az új szcienzológus csaj se jobb
okt. 26. 23:31
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Végülis, igazat adok neked. Chester valóban azt a scream technikát használta, amit Kurt is használt.

"A Linkin Park úgy sz@r, ahogy van, hallgathatatlan a popos nu metál nyávogással"

Hát ja! Ezért is jön be azoknak is, akik nem szeretik ezt a műfajt (metal), de hasonló a helyzet a Rammstein együttessel is, az is pop együttes, egy fos az egész. Az emberek szeretik a monoton ütemet, a folytonos ismétlődést.

okt. 27. 10:34
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

Azt hiszem, a 15 hsz-tól egy kis ízelítőt kaptunk abból, hogy nem tulságosan bonyoult gondolkodású, vagy tanult magyar metalos átlag tahó hogyan látja a kérdést.

Amikor 12 évesen elkezdtem Linkin Parkot/Limp Bizkitet hallgatni, pont ugyanilyen agresszív vélemények láthatóan nem túl kiegyensúlyozott emberektől. Azóta sem változott semmi :D

Most attól, hogy leírjátok, hogy Rammstein vagy LP pop, most jobb lesz nektek? Kellemesebb lesz holnap feltöltenetek a polcokat az Aldiban? Vagy ettől nem fogjuk hallgatni őket?

Komolyan olyanok vagytok, mint vmi hisztis óvodások, akik nem tudják elviselni, hogy vki mást szeret.

okt. 27. 11:36
 19/20 anonim ***** válasza:
23%

17-es válaszoló vagyok.

Először is, leszögezném neked, hogy mindkettő együttest nagyon szerettem tiniként, de már kinőttem belőle, más műfajok vonzanak, inkább. Rájöttem, hogy nincs semmi érték abban, ezek a metalnak nevezett popzenészek létrehoztak. De te miért is kötsz belém, neked ettől jobb lesz bármi? Hagyd már békén azokat, akik más véleménnyel vannak erről, inkább te nem vagy képes elfogadni azt, hogy nem mindenki szereti ezeket. Ha te szereted, hát egészségedre. Amúgy vállalkozó vagyok, úgyhogy ezt most benézted, de semmi baj. Legyen sok szerencséd az életben. 😉

okt. 27. 12:40
 20/20 anonim ***** válasza:
24%
*amit
okt. 27. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!