Linkin Park: The Emptiness Machine! Hogy tetszik nektek?
Ma megtörtént az, amire várok már 7 éve! És bizonyára nem csak én! A Linkin Park visszatér, Emily Armstrong lesz az új énekesük. Rajtuk nőttem fel, szóval ez nekem hatalmas öröm! November 15-én új album jön, amiról az első kislemez már meg is jelent. Nekem nincs az abszolút kedvenceim között, de 4-et azért simán adnék rá, szerintem jó kis dal lett. És szerintem Emily is illik közéjük! 🙂 Kíváncsi vagyok, hogy nektek mennyire tetszik, illetve örültök-e neki, hogy visszatérnek.
https://www.youtube.com/watch?v=SRXH9AbT280
A produceri munka és az előadásmód színvonalasabb, mint az alapanyag.
Egy kicsit azért lehetne "szárazabb", egyszerűbb a hangszerelés. Nekem kissé túlzsúfolt.
Még most sem hiszem el, hogy az az Emily Armstrong lett a Linkin Park énekesnője, akit még a Dead Sara első számaival ismertem meg. Imádom a hangját és a stílusát, és most hosszú idő után új kedvencet avathattam az Emptiness Machine okán. A Linkin Parkot is szerettem anno, de őszintén szólva én megvagyok Chester nélkül is, hiába volt nagyon tehetséges énekes és frontember.
Ami nem tetszik az az, hogy próbálják ráerőltetni Emilyre Chester szerepét. Két teljesen más karakterről beszélünk, és ahogy Emilyhez nem illik Chester stílusa, úgy ez fordítva is igaz. Elég csak meghallgatni a legutóbbi LP koncertet, zongorázni lehet az eltérést az Emptiness Machine és mondjuk a Numb között. Remélem nagyon gyorsan rövidre zárják ezt a dolgot, és elfogadják, hogy Bennington egy másik éra volt, amit bár meg kell őrizni, mégis ideje lezárni, és új vizekre evezni.
Na, igen, a korábbi LP dalok előadását még nem néztem meg... hát, az az érzésem, hogy Emily Armstrong jó énekes, de túl van már a csúcson, vagy valami nagyon félrement (rossz instrukció az előadásmódra, megfázás nemtom). Ebben még nem lenne semmi, mert hát valljuk be, Chester Bennington sem volt már képes úgy előadni a dalokat, mint évekkel korábban.
Az együttes és az ő jövője azon múlik, most egy aktív és kreatív tagja lesz az együttesnek (amihez nem kell, hogy ő legyen a viág legjobb énekese), vagy ugyanaz lesz, mint Arnel Pineda a Journeyban.
"én megvagyok Chester nélkül is, hiába volt nagyon tehetséges énekes és frontember"
Ezzel a kijelentéssel pont az a baj, hogy oké ott egy prodikció, ami lehet tényleg nagyon egyedi és közérthető, de valakinek el is kell adnia.
Ez volt Chester, nélküle nagyon nem ment volna, szóval ezt kár túltaglalni, csak azért ne becsüljük alá jelentőségét.(nélküle nem emelkedett volna ki, abból a hullámból ez 100%)
Annak ellenére nyilván most már egy hatalmas örökséggel rendelkező, rég befutott bandáról beszélünk. Egészen mást, most Chester szerepét átvenni.
Szerintem is jó választás történt, de ahogy a Nightwish sem futott volna be Tarja nélkül, ez ugyanígy igaz a Linkin Park-ra.
7-es válaszoló vagyok.
Komolyan azért vagyok 0%-os, mert már nem érdekel engem ez a bohóckodás?
Ennyire szánalmasak az emberek, de mondjuk ezt tapasztalom nap, mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!