Ez a márkájú gitár jónak számít ugyahogy?
Most akarok venni egy gitárt 20ezer forint főlé nem akarok menni szóval én ezt néztem ki magamnak: [link]
Tanácsokat kérnék : hogy mit is vegyek figyelmbe leginkább gitár vételkor ??
Erről a gitárról nem vagyon tudok nyilatkozni, klasszikus gitár nem az én asztalom, de német gyártmány úgyhogy szerintem nem lehet rossz.
Klasszikus gitárt én jobban ajánlom, hogy hangszerboltban vegyél mert általában van belőle választék és ki is próbálhatod hogy melyiket érzed jobbnak/kényelmesebbnek. Valenciákat és yamahákat ajánlom még.
Nyugi, mert senki sem úgy született, hogy tud gitározni. Meg lehet mondani az eladónak, hogy most kezded, mutassa be a hangszert, a hangját, stb.
Több boltba is el kell menni, szétnézni, próbálgatni a hangszert. Jó ha van veled egy tapasztaltabb "gitárvásárló".
Ha mégis magad indulsz figyelj az alábbiakra: kulcsok nem szorulhatnak, nem akadhatnak, egyenletesen kell járniuk. Húrok nem csöröghet, nem zöröghet, nem fojtódhat el egyetlen fekvésben sem! Mekkora a húr és a 12 bund közötti távolság? Van-e nyakmerevítő pálca? Külsérelmi nyomok, repedések ne legyen, vagy alku.
Hangzás szubjektív. Kényelem, játszhatóság megintcsak.
Tudom, hatalmas az elhatározás, de lehet ettől olcsóbb árfekvésű és kezdésre jó hangszert venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!