Gáz, ha kicsit régebbi zenéket hallgatok, szeretek?
Sziasztok!
Nekem jobban tetszenek a 2010-2022-es zenék, és a "legjobb barátnőm" cikizett érte, azt mondta, hogy borzasztóak, és én cringe vagyok. Rosszul esett, ezért meghallgattam a 2024-es zenéket, és amúgy nem rosszak, de engem nem fogott meg. Megkérdeztem az ő véleményét is, erre azt se tudta miről beszélek, amikor elvileg ő a legújabb zenéket hallgatja. Utána megkérdeztem, hogy mi a kedvenc zenéje/mit hallgat akkor most. És mondott egy 12 éves zenét. Ezt meg is jegyeztem neki, mire ő azt mondta, hogy nem tudta. A következő napra pedig már nem is hallgatott semmit, és nem is volt kedvenc zenéje. Akkor most valami baja van a kicsit régebbi zenékkel, vagy mi van?
Statiszitkailag felnérték, hogy minden gerációban gyakori, hogy az ember vagy a születése körüli zenéket, hangzásvilágot kedveli, vagy pedig azt, ami tizenöt-huszonéves korában volt trendi.
Szóval gondolom ez volt itt is.
Az első kategória gondolom azért, mert ez volt az, amit a szülei halgattak otthon, megnyugtató és nosztalgikus neki.
A barátnőd mekkora egy balfasz, 2010 meg nem volt "rég".
Pár "régi szar", tessék:
[reneszánsz] [link]
[barokk] [link]
[klasszika] [link]
[romantika] [link]
[+ egy rock klasszikus] [link]
Ezeket kifejezetten tilos hallgatni! Platónt olvasni már végképp szégyen, nehogy megtedd, még a végén kitaszítanak a csordából.
Nem.Küldök is neked egy jó kis régebbi dalt..
#4.
Ezek nagyon jó zenék, művel lehetsz, ami azt illeti.
Bár manapság maradok a modern metal vonalon, de ezeket között is szívesen csemegézek alkalomadtán. De azért egy Opeth jobban vonz már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!