Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 2024-ben ciki néptáncolni...

2024-ben ciki néptáncolni vagy zenélni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy vagytok vele de én imádok néptáncolni és zenélni.Sőt teljes szívemből csinálom.

6 éve néptáncolok és 5 éve hangszeren játszok (fuvola).

Egyre jobban azt veszem észre, hogy cikinek tartják a zenélést.

Nem azért, mert abbahagynám az egészet, csak szerintem ugyan úgy tisztelni kéne az embernek azt amit más szeret csinálni.

Nekem már nagyon sokan mondták,hogy "fúj tök gáz a zenélés".

Írjátok meg,hogy ti hogy gondoljátok!?!

aug. 26. 02:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj sincs vele, sőt, jó látni hogy van akit még érdekel az ilyen :D
aug. 26. 03:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki, ne hallgass azokra, akik szerint az. Kifejezetten szép és értékes dolog ez.

Lehet inkább keresned kéne (akár a neten) olyan fiatalokat, akiknek szintén hobbija a népzene/tánc,

aug. 26. 03:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Mi jártunk táncházba, most is járnánk, csak nem győzzük. Csináld, ha szereted, a világ sokféle, nem ártasz vele senkinek, sőt.
aug. 26. 09:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
aki ezt mondja, hogy tök gáz a zenélés, az elég nagy gyökér lehet, az ilyen emberekkel egész nyugodtan megszakíthatod a kapcsolatot.
aug. 26. 10:00
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem az, miért lenne?

Sőt.

Jobb mint egész nap a telefonodon csüngeni.

aug. 26. 10:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle hülye van a világon, akik oktalanul /irigységből/ sötétségből utálnak dolgokat, hálás lehetsz, hogy így kinyilvánítják ezt, és lehet tudni, hogy velük nem érdemes fenntartani a kapcsolatot.

A népzene persze, egy kis kultúra, de azért sokan szeretik, sok embernek ad örömöt, sok tudás van benne.

aug. 26. 10:39
 7/14 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
21%

A néptáncos-hagyományőrzős közeg gáz, állami támogatásért táncoló kultúrházasok meg felsőbbrendűségű komplexussal rendelkező konzervatívok kompániája. Mindig is az volt, ezen nincs mit szépíteni. Ha te teljes szívedből csinálod akkor egészségedre, de nagyjából vaknak kell lenned, hogy ne vedd észre a néptánc világ mennyire belterjes.

Ha meghívod a haverjaidat, hogy menjetek el egy könnyűzenei fesztiválra akkor mindenki tudja, hogy ott egy befogadó, inkluzív közegben lesz része. A néptánc viszont kifejezetten kirekesztő tevékenység ahova ha a szüleid nem iratnak be gyerekkorodban akkor soha nem fogsz bekerülni.

aug. 26. 11:48
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
7# én nem tapasztaltam ilyet, sok táncházba mentem el fiatalként/felnőttként. Ír, balkán, moldvai, kalotaszegi, stb. Mindenütt szívesen fogadtak, tanítottak, pedig nem vagyok nép nemzeti. A Fekete lyukban is tök jól el voltunk, discóban viszont többször ért attrocitás.
aug. 26. 12:02
 9/14 Kedves Vezető ***** válasza:
86%
Szerintem az egész PC 2024 es fos világ ciki, és az a szerencse h valaki még mondjuk néptáncol.
aug. 26. 12:03
 10/14 A kérdező kommentje:
2.válaszoló a néptáncos csoportunk úgy már egy család a suliban.
aug. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!