Van aki elmenne egy fizetős Tóth Gabi koncertre?
Most néztem a Szerencse percekben Tóth Gabi előadását, és borzalmas volt. Aztán elgondolkoztam, és nem tudtam egy olyan esetet sem felidézni az elmúlt, mondjuk 5 évből, ahol meghirdetett, fizetős Tóth Gabi koncertről hallottam volna. Csak olyan ingyenes falunapok, fesztiválok, céges fellépések ahol a szervező fizet, meg persze köztévés haknik.
Van valaki, aki kifizetné egy koncertjegy árát hogy az ő koncertjét élvezhesse?
Valaki biztosan fizet ezért a jajveszékelésért. Én még ingyen sem vennék részt ilyen koncerten. Egy számot ismerek tőle, amit jajgatónak hívok, ilyen jajgatás van benne, meg talán arról szól, hogy neki milyen rossz. Talán Magányos nyár a címe, vagy valami ilyesmi. Ebből készült egy meglepően jó paródia is, ami sokkal jobban leírja az igazi Tóth Gabit.
Szóval nem mennék koncertre, itthon meg letöltöm a Tóth Gabi blockert (mert hogy már ilyen is van), és élvezem a Tóth Gabi mentes életet.
"de az, hogy neked nem tetszik, az nem jelenti azt, hogy senkinek."
Nem is állítottam ilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!