Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a következő...

Mi a véleményetek a következő (Zene/Hangerősítő alkalmazásról)? Linket lent másolok,esetleg tudtok-e olyat,ami még ettől is jobb,és nem fizetős?

Figyelt kérdés

Köszi szépen mindenkinek a véleményét.

[link]

#zene #link #alkalmazás #hangerősítő #Jobb,ingyenes alkalmazások
2023. jún. 17. 08:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pont kb másfél hete töltöttem le. Szóval ez a véleményem. Egész jól hangosít. Ami a legjobb benne, hogy nem torzít. Más alkalmazásoknál ez már 50% körül tapasztalható. Az app alján jelenik meg egy kis csíkban hírdetés ha nem fizetsz érte. Szerintem ez nem zavaró. Jobbat ennél egyenlőre nem tudok. Egyébként én régi típusú kis hangfalhoz használom ezt az erősítőt, és nekem bevált.
2023. jún. 17. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:

1. Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,tényleg nagyon jó kis app lett,én tegnap töltöttem le telefonra :)

Nagyon szépen meg van csinálva,és nem is nehéz kezelni,szép design meg minden,szóval tényleg jó ;)

2023. jún. 18. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!