Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan hihettem azt hogy jó...

Hogyan hihettem azt hogy jó hangom van?

Figyelt kérdés

Szóval eddig rengeteget énekeltem mert néhány ismerős elhitette hogy jó hangom van.

Ma felvettem a hangom és rájöttem hogy ez egyáltalán nem igaz. Borzasztó.

Ez összetört. Mit tegyek?

19/L

aug. 22. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Attól, hogy neked nem tetszik, még lehet jó hangod. Nekem is többen mondták már, hogy nem a legrosszabb a világon, de én legszívesebben elvágnám a hangszálaimat.

Vagy ott van a barátnőm, aki szintén utálja az énekhangját, de én egész nap hallgatnám az énekét.

De ha úgy gondolod, küldhetsz egy hangfelvételt, ha elfogulatlan véleményekre vagy kíváncsi.

aug. 22. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

"Attól, hogy neked nem tetszik, még lehet jó hangod."

...de valószínűbb, hogy annak a néhány bizonyos ismerősnek nulla a hallása és/vagy csak kedvesek akartak hozzád lenni. Bocsi. Amikor egy önkritikára képes, zeneileg legalább alap szinten levő ember a saját hangját nem találja szépnek, annak oka van. De ne csüggedj, mindig adott a lehetőség a meredek fejlődésre!

aug. 22. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mivel vetted fel. A legtöbb telefonnak szörnyű a mikrofonja. Én nem énekelek, de videón kb fel sem ismerem, hogy én beszélek.
aug. 22. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Leszarom, éneklek.
aug. 22. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Járj el énektanarho és rövid idő alatt sokat javul.
aug. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!