Vajon mostanában miért nem hallgatok kpop-ot? Vajon nagy kpop-os vagyok?
Nagyon😊
De nem mindegy amúgy hogy ez alapján itt ki milyennek tart ?
No offense de 22 évesen ez tényleg fontos kérdés?
Amúgy az emberek változnak, amikor ,,hallottál olyan kpopot ami nem tetszik és ezért pihentetted a kpopot", valszeg már alapból picit meguntad a műfajt. Legalábbis olyan emberről nem hallottam még, aki amiatt hagy abba egy zene hallgatását mert egy másik ugyanolyan műfajú zene nem tetszett neki
A legtöbb ember ilyen, én is, 14 évesen csak UG magyar rapet hallgattam, aztán 16 éves korom körül amerikai rapet, de még magyar rapet is hallgattam, 18 évesen rászoktam a black metalra, akkor csak azt hallgattam és semmi mást, 20 évesen a magyar alterre kaptam rá de még black metalt is hallgattam, ma meg kb ugyanezeket de visszajöttek az életembe azok a zenék is, amiket 14-18 évesen hallgattam. Az ember ilyen, elkezd kedvelni egy dolgot, megunja, rákap valami másra, majd évekkel később visszatér ahhoz is, amit régen hallgatott. Megszokásból zenét hallgatni semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!