Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vajon mostanában miért nem...

Vajon mostanában miért nem hallgatok kpop-ot? Vajon nagy kpop-os vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Az egyetemen belekerültem egy olyan baráti társaságba akik szeretik a kpop-ot. Az előtt nem is hallottam ilyenről de tetszett ez a műfaj. Aztán ezek a barátnőim többször csináltak kpop-os szobabulit. Nekem eléggé megtetszett. Mikor nem voltam koliba otthon elég sok kpop-ot hallgattam mert otthon jobban ráértem. Koliban mivel ott nem volt annyi szabadidőm nem hallgattam annyira csak amikor a barátnőim kpop-os szobabulit csináltak ami egy héten 2szer volt kb de otthon eléggé sokat hallgattam. Még szerveztem otthonra is kpop-os bulit a barátnőjeimmel. Ezután a buli után is hallgattam otthon kpop-ot de elkezdtem kicsit ritkábban hallgatni de azért ettől függetlenül hallgattam minden nap. A barátnőim is elhívtak magukhoz mert ők is csináltak kpop-os bulit. El is mentem rá. Aztán egy időután rájöttem hogy én nem mondanám magam olyan nagy kpop-osnak. Elkezdtem újra kpop mellett más zenéket is hallgatni. De azért a kpop-ot is hallgattam mert a barátnőjeim hívtak ezekbe a kpop-os szobabulikba a koliba. Ezután mutattak olyan kpop zenéket amik nem annyira jöttek be nem úgy mint amiket eddig hallgattam. Akkor megmondtam nekik hogy most egy kicsit pihentetném emiatt a kpop-ot. Eltelt egy pár hónap. Hívtak hogy van e kedvem jönni újra kpop-os szobabuliba. Mondtam hogy miért ne. Elmentem velük. Azóta már magamtól nem annyira szoktam hallgatni kpop-ot. Ritkán hallgatok magamtól pl, amikor látom hogy ki jött pár nagyon népszerű kpop zene azt van hogy hallgatom de magamtól már nem annyira. Sztetek ennek mi lehet az oka? Mennyire tartotok kpoposnak?

aug. 18. 23:37
A kérdező szavazást indított:
Nagy kpoper vagy
Egyálltalán nem mondanálak kpopernek
8 szavazat
 1/2 Kedves Vezető ***** válasza:

Nagyon😊

De nem mindegy amúgy hogy ez alapján itt ki milyennek tart ?

aug. 18. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

No offense de 22 évesen ez tényleg fontos kérdés?

Amúgy az emberek változnak, amikor ,,hallottál olyan kpopot ami nem tetszik és ezért pihentetted a kpopot", valszeg már alapból picit meguntad a műfajt. Legalábbis olyan emberről nem hallottam még, aki amiatt hagy abba egy zene hallgatását mert egy másik ugyanolyan műfajú zene nem tetszett neki

A legtöbb ember ilyen, én is, 14 évesen csak UG magyar rapet hallgattam, aztán 16 éves korom körül amerikai rapet, de még magyar rapet is hallgattam, 18 évesen rászoktam a black metalra, akkor csak azt hallgattam és semmi mást, 20 évesen a magyar alterre kaptam rá de még black metalt is hallgattam, ma meg kb ugyanezeket de visszajöttek az életembe azok a zenék is, amiket 14-18 évesen hallgattam. Az ember ilyen, elkezd kedvelni egy dolgot, megunja, rákap valami másra, majd évekkel később visszatér ahhoz is, amit régen hallgatott. Megszokásból zenét hallgatni semmi értelme.

aug. 20. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!