Hogy tudom letölteni Desh Nadieu c. számát MP3-ban Apple Music-ról?
Figyelt kérdés
Megvettem Desh Nadieu c. számát iTunes-ban egy Windowsos laptopon 249 Ft-ért. Viszont egy olyan problémám van, hogy nem tudom letölteni a számot mp3 formátumban, hanem szimplán automatikusan m4a-ban töltődött le a zene. Tudnátok segíteni kérlek, hogy hogy tudom mp3-ban letölteni? Fontos lenne, hogy jó minőségű legyen a zene, ezért is vettem meg.aug. 15. 20:26
1/3 anonim válasza:
Google Translate fordítás angolról magyarra:
----------
Nyissa meg az iTunes for Windows alkalmazást.
A menüsorban válassza a Szerkesztés > Beállítások menüpontot.
Kattintson az Általános fülre, majd a Beállítások importálása elemre.
Kattintson az Importálás használatával elem melletti menüre, majd válassza ki azt a kódolási formátumot, amelyre konvertálni szeretné a dalt.
Kattintson az OK gombra.
Válassza ki a konvertálni kívánt zeneszámokat a könyvtárában.
Válassza a Fájl > Konvertálás, majd a [formátum] verzió létrehozása lehetőséget.
Az új dalfájlok megjelennek a könyvtárában az eredeti fájlok mellett.
----------
2/3 A kérdező kommentje:
aug. 15. 23:29
3/3 anonim válasza:
Ha máshogy nem megy, átkonvertálod MP3-ba.
Az MP3 eleve tömörített formátum, az sose lesz a legjobb minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!