Ipad-re hogy tudok ingyenes játékot letölteni úgy, hogy nem tudom az Apple ID-t?
Ha nem tudod az Apple ID-t, akkor Beállítások, iTunes és AppStore. Ott legfelül kiírja.
De szerintem te inkább a jelszót nem tudod.
Ha jól emlékszem, iOS 6-tal jött be, hogy a frissítéshez már nem kell jelszó, de letöltéshez - legyen fizetős vagy sem - még kell a jelszó.
Esetleg ki tudsz jelentkezni, regisztrálsz egy másik Apple ID-t, és annak tudni fogod a jelszavát :D
Igen. Bocs, a jelszot nem tudom.
Az a baj, hogy céges az ipad, és nem tudom lehet-e új apple ID-t létrehozni, de akkor majd megkérdezem. Köszönöm
Biztos, hogy lehet, azt az Apple honlapján is meg tudod csinálni, de akár magán a készüléken is.
Aztán ha oda állítasz be akár bankszámlaszámot, utána letöltesz valamit akár pénzért is, akkor később ha lesz saját ipaded, iphone-od, akkor azokat az alkamazásokat már nem kell újra megvenned, mert a saját ID-dal fogsz oda is bejelentkezni.
Ha csak a jelszót nemntudod akkor egyszerűbb új jelszót kérni. :)
Így legalább nem veszted el a megvásárolt appokat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!