Mi számít alap gitár tudásnak?
Figyelt kérdés
Nyáron jovore szeretnék menni egy taborba ahol feltetel az alap gitar tudas (zene tabor), de mi szamit annak?
Ezen a teren elegge el vagyok veszve mert itthon tanultam meg gitarozni egyes egyedul
aug. 14. 23:14
1/9 Mojjo válasza:
Szerintem a leggyakrabban használt nyitott akkordok ismerete, és alap sikák. Ennyi.
2/9 anonim válasza:
John Mayer szólókat játszol vissza első hallgatás után.
3/9 anonim válasza:
Elég ha csak annyit tudsz, mint Jimi Hendrix, Frank Zappa, Carlos Santana, és Jimmy Page együttvéve, akkor szerintem már mehetsz is a táborba. 😂
4/9 anonim válasza:
Szerintem az alapakkordok és a köztük történő gyors váltások mindenképp kellenek.
6/9 anonim válasza:
Ha a felkelő nap házát és a micimackót tudod akkor már te vagy az istenkirály.
7/9 anonim válasza:
Na meg a "távásziszélvízetáraszt......"
8/9 anonim válasza:
dúrok: C, D, E, F, G, A, B (nem H, B)
moll: d, e, a
ezek szerintem mindenképpen, meg esetleg H7, D7
kápód legyen, és tudj transzponálni
9/9 anonim válasza:
Tábortűzi akkordokat le tudsz fogni egy viszonylag közepes tempóban váltogatni őket 4/4-ben. A pontosság szerintem az kell már ilyen táborba. Szerintem a ritmusérzék a mérvadó. Ha az megvan akkor nagy baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!