Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon melyik zenei...

Magyarországon melyik zenei stílusok a legnépszerűbbek?

Figyelt kérdés

Blues, Country, Jazz

Vagy inkább csak rap, pop

aug. 9. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Rap, abból is a csöves fajta (rap is tud igényes lenni, itthon még nem sikerült).

Ja és ne felejtsük el Azariah vagy ki a fenét is, fogalmam sincs milyen stílus, de iszonyat. Nem véletlen, hogy több mint 10 éve nem hallgatok magyar dalokat. :)

aug. 9. 16:58
 2/12 elistvan ***** válasza:
83%
Lófütyköst, szerintem az ilyen mulatós zenéket többen szeretik sajna.
aug. 9. 17:07
 3/12 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%

Főleg rockzene. A pop nyilván a legnépszerűbb, de ez a definíciójából következik. Elég mainstream itthon továbbá a ska, techno és különféle folk-fúziós műfajok.

A rap generációs zene - tizenévesen sokan hallgatják, aztán a 30-as korosztályra alig maradnak koncertre járók. Aktuális sikeres rapper fellépését arról ismered fel, hogy általános iskolás kisgyerekek gyülekeznek a művelődési ház előtt.

aug. 9. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korosztály függő. Én például nem láttam még olyan huszonévest, aki Mauelt, vagy T. Dannyt, vagy bármilyen hasonló szennyet hallgatna.
aug. 9. 18:40
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
A magyarok alapvetoen zeneileg igenytelenek. Tehat a Jazz es a blues kizart hogy nepszeru itthon.
aug. 9. 19:11
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 és zenészként akkor el kell hagynom az országot hogy máshol sikeresebb legyek?
aug. 9. 19:14
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
#6 igen. Nekem az összes jazzgitaros ismerosom kulfoldre ment tanulni.
aug. 9. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Popzene nyilván, sokszor rock zenének mondott valami is az.
aug. 9. 20:19
 9/12 A kérdező kommentje:
És az alternatív rock, indie Pop zenék?
aug. 10. 06:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#9 van egy réteg akinek tetszik. Pl az Ákos játszik ilyeneket. És ő valamiért elég népszerű.
aug. 10. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!