Bepótolják Taylor Swift bécsi koncertjeit?
Figyelt kérdés
Egy facebook csoportban ezt olvastam, de szerintem nem volt erről hivatalos információ... szerintetek lehetséges ez? Így lesz?aug. 8. 16:32
1/10 anonim válasza:
Remélem, hogy Budapesten! Főleg, hogy itt a Sziget.
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem, nem azt írták, hogy elhalasztják, hanem hogy lefújják teljesen.
3/10 A kérdező kommentje:
#1 hát azt nem hinném:D
aug. 8. 19:01
4/10 A kérdező kommentje:
#2 és szerinted soha nem is fogják bepótolni? jövőre akár?
aug. 8. 19:01
5/10 A kérdező kommentje:
egy csoportban arról beszélnek, hogy valószínűleg azért nem posztol Taylor semmit, mert nagy szervezkedésekben van a csapata... nem tudom eldönteni, hogy az emberek ennyire naivak és csak én vagyok fásult, vagy tényleg valamit szerveznének????
aug. 8. 19:07
6/10 anonim válasza:
Nyilván mérlegelték, mert nem kis pénz nekik. Viszont ahogy nézem, most már az van a weboldalon, hogy visszatérítik a jegyek árait, szóval eldőlt. Azért aki szállást, utazást foglalt hogy ott lehessen, az megszívta.
7/10 anonim válasza:
#4: Hát a következő turnén biztosan, de ezen nem hinném. :(
8/10 anonim válasza:
Majd csinál új európai tournét aztán bepótolja.
De jegyek árát visszautalják.
9/10 A kérdező kommentje:
#8 valahol azt olvastam, még 10 évig nem akar Európában turnézni... azért remélem, ez nem igaz.
Meg az nem az Eras Tour lesz:((
aug. 8. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!