Ha mikrofonba éneklek,vagy nélküle? Persze hang effektek nélkül,melyik számít igazán?
Jobban tetszik az, amikor mikrofonba énekelek,tehát felvettem videóra,és ég és föld a különbség a kettő között.
Kezdő zeneszerző, énekes vagyok.
De az hogy? 😁
Itthon szoktam gyakorolni,és felveszem a hangom,az így nagyon jó, viszont ha mikrofon nélkül éneklek,az annyira nem bejövős
Röviden leírom.
Zenéket írok,készül az alaphang is az első zenémhez,stúdió felvétel lesz.
De kicsit félek,és elbizonytalanodtam, hogy mi van ha nincs meg hozzá a hangom? Mert mikrofonba tényleg jó,és ezt ő is mondta,de mikrofon nélkül még nem hallott.
Több éves tapasztalattal rendelkezik, saját zenekara van,és stúdió.
Rendező mondta, hogy kicsit engedjem ki a hangom,de hogyan? Vagy mit értett ezalatt?
Sajnos nincs elég erős hangom,én úgy gondolom,korábban volt,de már közel a 30-hoz 😃
Régen mindent kitudtam énekelni,jártuk az országot az egyházi kórussal ,még fiatal voltam.
De bele vágok,és meglássuk mi sül ki belőle,addig is gyakorlok amíg nem jutunk el a stúdióig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!