Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha mikrofonba éneklek,vagy...

Ha mikrofonba éneklek,vagy nélküle? Persze hang effektek nélkül,melyik számít igazán?

Figyelt kérdés

Jobban tetszik az, amikor mikrofonba énekelek,tehát felvettem videóra,és ég és föld a különbség a kettő között.

Kezdő zeneszerző, énekes vagyok.

aug. 4. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Azva legjobb, ha a mikrofonból élőben hallod magad, mivel azt hallja a közönség is, így tudod, hogy nem hamis. A visszhang késik, torzul, ami zavaró tud lenni, kültéren meg el is nyelődik a hang és borzasztó rosszul hallod magad enélkül.
aug. 4. 14:27
 2/6 A kérdező kommentje:

De az hogy? 😁

Itthon szoktam gyakorolni,és felveszem a hangom,az így nagyon jó, viszont ha mikrofon nélkül éneklek,az annyira nem bejövős

aug. 4. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy vásárolsz megfelelő hangtechnikát. Egy mikrofon, mixer, stúdió monitor pár vagy stúdió fejhallgató (a hangszóró valósághűbb hangzást ad, de a környezeted is hallja a hangosított hangod).
aug. 4. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Röviden leírom.

Zenéket írok,készül az alaphang is az első zenémhez,stúdió felvétel lesz.

De kicsit félek,és elbizonytalanodtam, hogy mi van ha nincs meg hozzá a hangom? Mert mikrofonba tényleg jó,és ezt ő is mondta,de mikrofon nélkül még nem hallott.

Több éves tapasztalattal rendelkezik, saját zenekara van,és stúdió.

Rendező mondta, hogy kicsit engedjem ki a hangom,de hogyan? Vagy mit értett ezalatt?

aug. 4. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy bizonyos helyzetekben (mondjuk egy rossz akusztikájú koncertteremben) nem tudnák megoldani a hangosítást, ha nincs elég erős hangod. Stúdióban nem gáz, de élőben a begerjedés miatt nem lehet bármennyit erősíteni a mikrofonon.
aug. 4. 16:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs elég erős hangom,én úgy gondolom,korábban volt,de már közel a 30-hoz 😃

Régen mindent kitudtam énekelni,jártuk az országot az egyházi kórussal ,még fiatal voltam.

De bele vágok,és meglássuk mi sül ki belőle,addig is gyakorlok amíg nem jutunk el a stúdióig.

aug. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!