Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki, mi számít ma menőnek a...

Ki, mi számít ma menőnek a zeneiparban?

Figyelt kérdés
Egyedül Taylor Swiftről tudom, hogy most nagyon megy. Rajta kívül kik a menők manapság? És milyen zenei stílus. Rádiót nem hallgatok, 39 éves vagyok és abszolút nem vagyok képben. Segítsetek.
jún. 28. 13:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja meg persze Azariahról is hallottam, de ennyi.
jún. 28. 13:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Weeknd-ről tudom, hogy sokáig első volt a Spotify hallgatottsági listán, illetve elöl van még Ariana Grande is.
jún. 28. 14:40
 3/15 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem mindenki nagyjából azokat ismeri amelyik stílust kedveli.

Én. pl. nem tudok se rappereket mondani se rock-osokat mondani...a többit is max csak azért mert néha mondanak 1-2 nevet rádióban de ha nem mondanák fogalmam sem lenne ki az előadója...

Amúgy vannak országok ahol kifejezetten imádnak egy adott stílust van amit meg nem.

jún. 28. 15:23
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Billie Eilish, Olivia Rodrigo
jún. 28. 15:25
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

Műfaj függő, metalban a Sabaton, Powerwolf, Rammstein, Metallica elég "menőnek" számít.

Rock-ban még mindig az AC/DC, Guns N Roses, Scorpions mozgatja meg a legtöbb embert.

jún. 29. 12:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Rockban most a Maneskin és a Palaye Royale megy nagyon.
jún. 30. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

A Pantera. Az mindig menő. Meg a Paksi Endre. Te jó ég, mikor tud Taylor Swift annyi keserűt meginni, mint ők?

Alapvetően minél kevesebb szerelmes száma van egy együttesnek annál menőbb.

júl. 1. 01:40
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
Travis Scott, Drake
júl. 1. 11:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Bazáriah
júl. 2. 12:53
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
#5 Látszik, hogy a rockerek ízlése sem a legjobb. Az igazán jó együttesek ezek: Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Queen, Uriah Heep. A többi elég okádék.
júl. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!