Vélemény a zenémről?
Sziasztok!
Már 4 éve kezdtem el zenélni, de komolyabban csak 1 éve, és számos dalt kiadtam már Spotify-on, Apple Music-on és minden nagy platformon, dolgoztam már kisebb német és amerikai producerekkel is, viszont eddig nem nagyon volt hallgatottságom, ezáltal nem igazán kaptam visszajelzéseket.
Nemrég viszont kijött egy új dalom, amire szeretnék több visszajelzést kapni, min lehetne esetleg fejleszteni, vagy mi az ami jó benne, stb... Minden adviceot és véleményt meghallgatok! Nem a promo a célom, hanem csak visszajelzést szeretnék, hogy jó úton vagyok-e.
Az angol kiejtésemet kérem kímélni! 5 amerikai zenésszel dolgoztam együtt a dalon, és őket nem zavarta, nem is vették észre az akcentusomat. Ez szerintem csak minket magyarokat zavar.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=O2bTpziJ8h0
Ha bárkit érdekel, nem csak YT-n van a dal: [link]
Minden véleményt előre köszönök!
A negatív vélemény is vélemény, nem utálkozás. Ne kérdezz olyat amire nem akarod hallani a választ...
Te jöttél ide, leszel szíves nem undorodni. (Há' minek ment oda?!?)
Magyar oldalakon közt is vannak neked való buksisimogatós oldalak, és külföldiek között is vannak olyanok, ahol inkább őszinték, mint itt.
Mined szavadből visít a sértett hiúság.
Majd kinövöd, ha nem akkor meg sokszor fogsz így picsogni.
Próbált meg feldolgozni a traumát, hogy nem mindenki rajong azért amit produkálsz.
Attól még hogy valamit "stúdióban felvett dal, igazi hangszerekkel, produceri együttműködéssel és zenészekkel." még lehet rossz. Semmi garancia a minőségre, csupn a keletkezés körülményeit faktuálja.
Tessék, ez is stúdióban lett felvéve:
https://www.youtube.com/watch?v=hxPsXPCR5MU
Ha meg a kétezres évek elején születtél, miért is kellene elhinnünk hogy tudod milyen volt a vibe akkoriban? Mózeskosárban már koncertekre vittek?
A bölcsiben az MTV szólt? Ugyan már, mit vetítesz?
Egyébként meg nem választoltál a kérdésre, csak hisztiztél. Újra megkértem, hátha valami értelmeset is ki tudsz adni magadból:
"ha ezt az imidzset adod magadról:
Akkor minek kérdezed a gyk közösségét? Mégsincs minden lesz*rva? Mégse kapja be mindenki? Akkor mégis számít az anonim senkik véleménye? Mégse azt csinálod amit akarsz, hanem visszajelzésre vársz noname senkiktől?"
"have you tried living on your own terms? " - de azért idejöszz kérdezősködni. Ebből is látszik, hogy csak egy bizonytalan kisfiú módjára pózerkedsz.
na, késő van, menjél szépen aludni, holnap már tanulnod kéne a pótvizsgákra.
Én nem mondpom, hogy rossz, de azt sem, hogy különösebben jó. Autóban el lehet hallgatni, de utána rögtön el is felejtem. Aktívan biztos nem hallgatnám, mert ahhoz unalmas, túl egyszerű.
De nem hinném, hogy az én véleményem lesz a mérvadó, mert az átlagnál sokkal finnyásabb vagyok zenei téren. ELég magasan van a léc nálam.
Lehetne udvarias, dicsérő véleményt is írni, és akkor mindenki boldog, de attól hallgatni még nem fogják többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!